За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live (SM-R180) Mystic White, Active Noise Cancellation, SM-R180NZWAEUE

  • Интерфейс: Bluetooth
  • Основен Цвят: Бял
  • Вид: Тапи
  • Тип: Безжични
  • Сигнал: Стерео
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 203348
  • EAN: 8806090486845
ЦЕНА: 19900лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live (SM-R180) Mystic White, Active Noise Cancellation

Слушалки, проектирана да пасват на всеки момент. Със своята емблематична форма и ергономичния дизайн, слушалките пасват перфектно и те потапят в твоява естествена среда, а високоговорителите са оптимизирани за по-добро изживяване. Това е звукът, създаден за твоето ухо. Привличащият погледи дизайн на Galaxy Buds Live се откроява, дори когато са поставени в ухото ти. Следвайки извивките на ухото и лицето ти за по-естествен вид, те са изпипани до съвършенство, с лъскавото си покритие и дори се предлагат в кутия като за бижу — за да ги носиш в ръка, когато си в движение. Предлагат се в три цветови варианта, които няма как да не заобичаш. Избери между Мистично Бронзово, Мистично Бяло или Мистично Черно, за да добавиш нотка блясък към външния си вид. Galaxy Buds Live стоят нежно в ухото, прилягайки удобно през целия ден. Ергономичният им дизайн е здрав и ненатрапчив с два размера на накрайниците за по-добро прилягане. Така че, пътувай до офиса, посети приятел или върви където решиш без слушалките да слизат от ушите ти. Първите Galaxy Buds с активно изолиране на околния шум (ANC), държат шума навън, докато пускат света вътре. Те намаляват фоновия шум, без да пропускат важните неща, като гласове и съобщения, така че чуваш това, което искаш да чуеш — само с едно продължително задържане на бутона. Чувствай се като на първи ред на концерт или дори като част от нещо по-голямо. 12-милиметровите високоговорители със звук от AKG работят съвместно с ергономичния дизайн на Galaxy Buds Live, за да предоставят пространствен звук, докато голямата мембрана и басов канал помагат за излъчване на дълбок бас с въздушен поток, който позволява гладко протичане на звука. Bixby voice е на линия, винаги когато ти трябва. Събужда се от твоя глас, като ти позволява да контролираш телефона си, без дори да си мръднеш пръста. Управлявай повикванията си, регулирай силата на звука или провери времето докато си в движение. Ти говориш, Bixby слуша. Интеграцията на Spotify в Galaxy Buds Live ти позволява да създадеш бърз достъп до Spotify през телефона си. Докосни и задръж за една секунда, за да се свържеш незабавно с всички твои любими плейлисти. Слушането е толкова лесно. Половин милион подкасти и 50 милиона песни вече са на едно докосване разстояние. С три вградени микрофона и Voice Pickup Unit получаваш най-доброто качество на разговор с истински безжични слушалки. Voice Pickup Unit усеща, когато челюстта ти се движи, и според нейните вибрации данните се преобразуват в гласови сигнали, за да осигурят подобрено качество на звука — дори сред шум. Бъди зареден със звук докато работиш или играеш, и много след това с дълготрайната батерия на Galaxy Buds Live.

Характеристики

Предназначен за

Смартфони

Тип

In-ear

Тип на свързване

Bluetooth 5.0

Конектор

N/A

Микрофон

3 built-in mics and Voice Pickup Unit

Шумопотискане

Active Noise Cancellation

Контрол на звука

Bixby voice wake-up is ready whenever you call. It wakes up to your voice, letting you control your phone without lifting a finger. Manage your calls, adjust the volume or check weather while on the move. You talk, Bixby listens.

Време за работа на батерия

6 Hours Typical, 4.5 Hours Talk Time/Voice Call

Време за зареждане

5mins for Around 1hr, Battery Capacity (Earbud) 60 mAh, Battery Capacity (Case) 472 mAh

Цвят

White

Други

Sensors: Accelerometer, Gyro, Infrared, Hall, Touch, Grip, VPU; Earbud Dimension (HxWxD) 27.3 x 16.5 x 14.9 mm, Case Dimension (HxWxD) 50.2 x 50.0 x 27.8 mm, Earbud Weight 5.6 g, Case Weight 42.2 g

Гаранция

24 месеца

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !