За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Безжични слушалки Sony LinkBuds S WF-LS900N, In-ear, Bluetooth 5.2, 20 Hz – 20,000 Hz, Quick charge, USB Type-C, Микрофон, Черни, WFLS900NB.CE7

  • Интерфейс: Bluetooth, Wireless, Безжични, USB Type-C
  • Основен Цвят: Черен
  • Вид: Тапи
  • Тип: Безжични
  • Сигнал: Стерео
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 421811
  • EAN: 4548736133006
ЦЕНА: 22650лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Безжични слушалки Sony LinkBuds S WF-LS900N, In-ear, Bluetooth 5.2, 20 Hz – 20,000 Hz, Quick charge, USB Type-C, Микрофон, Черни

 

Описание

Серията слушалки LinkBuds са интелигентни и удобни за носене през цялото време и се адаптират към живота ви – поддържат ви свързани с хората и съдържанието, които обичате. Предлагат се в три прекрасни премиум матови цвята с кутийка в същия цвят. Осигуряват комфорт през целия ден, естествен обкръжаващ звук или шумопотискане. Разполагат и с адаптивен контрол на звука и завладяващо качество на звука за музика и обаждания. Говорете и чувайте само обкръжаващия ви звук - Можете да зададете Speak-to-Chat автоматично да поставя музиката на пауза, щом заговорите с някого, така че да чувате само обкръжаващия ви звук и да разговаряте – удобно е, ако не искате да сваляте слушалките или ръцете ви са заети. След като разговорът приключи, музиката автоматично започва отново. Мигновено спиране и пускане на музиката - Просто извадете слушалките от ушите си и музиката ще спре – сензорът за близост знае кога носите една от слушалките или и двете. Ако си сложите слушалките отново, възпроизвеждането на музиката се възобновява. Благодарение на рейтинга за водоустойчивост IPX4 Sony слушалките ви няма да спрат да работят при пръски и пот – така че не се притеснявайте да продължите тренировките си с музика. Слушайте цял ден, зареждайте за броени минути - Можете да се радвате на 6 часа заряд в слушалките и още 14 часа в кутийката. Това са цели 20 часа време за слушане при всяко излизане от вкъщи. Бързате ли? Едно бързо 5-минутно зареждане ви осигурява до 60 минути време на възпроизвеждане, а приложението Sony | Headphones Connect ще ви извести, когато зарядът в кутийката за зареждане падне под 30%.

 

Характеристики

Тип In-ear
Тип на свързване Bluetooth 5.2 (Effective Range: 10m)
Конектор Charging interface (for charging case): USB Type-C
Микрофон yes
Шумопотискане yes (automatically switches between Ambient Sound mode and noise canceling)
Контрол на звука Tap sensor
Време за работа на батерия CONTINUOUS MUSIC PLAYBACK: Max. 6 h (incl. noise canceling)/max. 9 h (off noise canceling); ON CONTINUOUS CALLS: Max. 3.5 h (incl. noise canceling)/max. 3.5 h (off noise canceling); STANDBY: Max. 8.5h (incl. noise canceling)/max. 16h (off noise canceling)
Време за зареждане Approx. 3 hours (USB charging), Quick charge function
Честотен обхват, Hz 20 Hz – 20,000 Hz (44.1 kHz discrete) 20 Hz – 40,000 Hz (LDAC 96 kHz discrete, 990 kbps)
Цвят Black
Други Hi-Res audio, Spotifay Tap, Multipoint connection, Fast pair, Swift pair, Clear calls, IPX4 water resisstance. 360 reality audio, Ultra small, lightweight and super fit

 

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк