За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Геймърска Механична Клавиатура ASUS ROG Falchion, Cherry MX RGB Red Switches, ASUS-KEY-ROG-FALCHION-RED

  • Вид: Геймърска Клавиатура
  • Тип: Жична
  • Интерфейс: USB
  • Основен Цвят: Черен
  • производител: ASUS
  • каталожен номер: 229349
  • EAN: 4718017863988
ЦЕНА: 33470лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Геймърска Механична Клавиатура ASUS ROG Falchion, Cherry MX RGB Red Switches, ASUS-KEY-ROG-FALCHIO

 Геймърска Механична Клавиатура ASUS ROG Falchion, Cherry MX RGB Red Switches, ASUS-KEY-ROG-FALCHIO

Характеристики

ROG Falchion 65% безжична механична игрална клавиатура с 68 клавиша, безжично осветление Aura Sync, интерактивен сензорен панел, калъф на клавиатурата, превключватели Cherry MX и до 450 часа живот на батерията

  • Компактно 65% оформление майсторски включва стрелки и клавиши за навигация, в 60% рамка на клавиатурата
  • Интерактивният сензорен панел улеснява настройката и персонализирането на контролите
  • Двурежимна свързаност чрез кабелно USB и 1 ms при 2,4 GHz RF и до 450 часа живот на батерията* предлагат стабилна, дълготрайна производителност (*с изключено RGB осветление)
  • Издръжливи и дълготрайни ROG PBT двойни клавишни капачки (материалът на капачката може да варира в зависимост от региона)
  • Иновативен калъф за клавиатура осигурява защита в движение
  • Първата клавиатура на ROG с безжична Aura Sync с RGB осветление за всеки клавиш
  • Немски механични превключватели Cherry MX RGB за прецизно въвеждане

КОМПАКТЕН, БЕЗ КОМПРОМИС

ROG Falchion е безжична механична клавиатура с 65% форм-фактор, предназначена да промени начина, по който играете. Има интерактивен сензорен панел и иновативен двупосочен калъф и е първата ROG клавиатура с безжично Aura Sync RGB осветление. Клавишите разполагат с издръжливи ROG полибутилентерефталатни (PBT) двойни капачки за клавиши и германски механични превключватели Cherry MX RGB за прецизни, тактилни натискания на клавиши. ROG Falchion използва 2,4 GHz RF връзка за игри за скорост на докладване от 1 ms и предлага до 450 часа живот на батерията с едно зареждане.

65% ФОРМ-ФАКТОР ЗА МИНИМАЛИСТИЧНА НАСТРОЙКА

Екипът на ROG имаше за цел да осигури компактна клавиатура без компромиси, майсторски включвайки стрелките и клавишите за навигация в 65% клавиатурна подредба. И с дължина само 306 мм, ROG Falchion е почти със същия размер като 60% клавиатура. Той ви дава всички функции на нормална клавиатура, без да заема много място на работния плот.

ИНТЕРАКТИВЕН СЕНЗОРЕН ПАНЕЛ

Иновативен сензорен панел от лявата страна на ROG Falchion ви позволява удобно да регулирате силата на звука или да създавате преки пътища за превключване на приложения или копиране и поставяне. Може също да бъде програмиран за използване като макро клавиш за по-интуитивни контроли за игри.

ДВУРЕЖИМНА СВЪРЗАНОСТ И
ДО 450 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Почти нулева латентност 2,4 GHz RF връзка и до 450 часа живот на батерията* осигуряват стабилността и дълголетието, от които геймърите се нуждаят за най-доброто игрово изживяване. Може да се използва и в кабелен USB режим.

ИЗДРЪЖЛИВИ PBT
DOUBLESHOT KEYCAPS

Клавишите ROG PBT Doubleshot осигуряват уникално и първокласно усещане, както и дълготрайна издръжливост. Дизайнът на клавишите е оптимизиран с капачки на клавишите със средна височина и по-късо стебло, за да се намали клатенето на клавишите и да се осигури по-удобно потребителско изживяване. Прецизният процес на двукратно формоване води до полупрозрачни капачки за клавиши*, които включват безпроблемен ROG скрипт за уникален външен вид, придавайки на ROG Falchion последователно осветление и вид, който е безпогрешно ROG.

ПОЛИКАРБОНАТЕН КАПАК ЗА КЛАВИАТУРА

Прозрачният поликарбонатен капак на клавиатурата осигурява превъзходна защита, когато съхранявате или носите ROG Falchion на LAN партита. Капакът може да се постави и под клавиатурата, когато се използва, за да придаде разпръснат вид на долното RGB осветление.

БЕЗЖИЧНО RGB ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА СИНХРОНИЗИРАНЕ НА АУРА ЗА ВСЕКИ КЛАВИШ

ROG Falchion е първата клавиатура с безжично Aura Sync RGB осветление. С Aura Sync RGB целият цветови спектър и набор от динамични светлинни ефекти са на ваша команда, така че можете да създадете уникална клавиатура. Персонализирайте и засияйте по свой собствен начин, безжично.

CHERRY MX RGB ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ

ROG Falchion използва Cherry MX RGB превключватели, за да осигури прецизното механично усещане, предпочитано от геймърите и ентусиастите. Първокласните превключватели, произведени в Германия, са известни с това, че осигуряват оптимално задействане и отзивчивост при всяко натискане на клавиш.

Линейна реакция без звуков щракване
Плавни натискания на клавиши с по-мека пружина за бързо и прецизно задействане
Задействане: 45 g
Разстояние между клавишите: 2 мм за задействане, 4 мм до дъното

ОРЪЖЕЙНА ЩАЙГА

Armory Crate е софтуерна помощна програма, предназначена да ви даде централизиран контрол върху поддържаните продукти за игри, което улеснява настройката на външния вид и усещането на вашата система. От един-единствен интуитивен интерфейс Armory Crate ви позволява лесно да персонализирате RGB осветление и ефекти за съвместими устройства и да ги синхронизирате с Aura Sync, за да създадете унифицирана схема на осветление във вашата система. Armory Crate също ви позволява да персонализирате потребителски профили, ключове за карти, да записвате макроси и дори да проследявате хардуерни статистики по време на игра.

 

Гаранция 24 месеца
Свързаност USB, Wireless
Тип Механична
Форма 65%
Подсветка RGB
Кирилизация Не
Вид на бутоните Високопрофилни
Макробутони Да
Мултимедийни функции Не
Суитч Cherry MX Red
Цвят Черен
Layout UK
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !