За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Електронен четец Amazon Kindle Scribe за Четене и писане, 10.2 инча, 300 PPI, Premium писалка , 16 GB памет, Сив

Електронен четец Amazon Kindle Scribe за Четене и писане, 10.2 инча, 300 PPI, Premium писалка , 16 GB памет, Сив
Промо Безплатна доставка
  • Основен Цвят: Черен
  • Размер на дисплея: 10.3'
  • Резолюция: n/a
  • Контраст: 300 DPI
  • Вградена памет: 16GB
  • Интерфейс: USB-C, Wi-Fi, Bluetooth
  • Подсветка: Да
  • Първият Kindle предназначен за четене а сега и писане
  • производител: Amazon Kindle
  • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
  • каталожен номер: 635045
  • EAN: 840080554570
ЦЕНА: 103290лв с ДДС 87790лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 за гр. София
Може да е при вас на 01.04.2024 за провинция
12
месеца гаранция
в промоция
безплатна доставка
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Електронен четец Amazon Kindle Scribe за Четене и писане, 10.2 инча, 300 PPI, Premium писалка , 16 GB памет, Сив

 

AMAZON KINDLE SCRIBE ЗА ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ, 10.2 ИНЧА, 300 PPI, PREMIUM ПИСАЛКА , 16 GB ПАМЕТ

Характеристика

  • Четете и пишете толкова естествено, колкото правите на хартия – Включва първия в света 10,2 инчов 300 ppi Paperwhite дисплей без отблясъци и включена основна писалка.

  • Водете си бележки в рамките на милиони заглавия в Kindle Store – Напишете на ръка мисли върху лепкави бележки в любимата си книга с включената основна писалка. Бележките се организират автоматично по книги на едно място, така че можете да ги преглеждате, преглеждате и експортирате по имейл.

  • Създавайте тетрадки, дневници и списъци – Използвайте четирите типа четки, за да пишете и скицирате върху включени шаблони като хартия с линии, решетъчна хартия, контролни списъци и др.

  • Преглеждайте документи и си водете бележки дигитално – Използвайте приложението Kindle или настолния уеб браузър, за да импортирате документи. Преглеждайте и маркирайте PDF файлове или създавайте лепкави бележки в Microsoft Word и други съвместими документи. Експортирайте документи и бележки чрез имейл.

  • Очаквайте скоро: Kindle Scribe предоставя редовни безплатни софтуерни актуализации, които включват нови функции. През следващите месеци Kindle Scribe ще добави още инструменти за писане, включително нови типове четки и инструменти за копиране/поставяне, допълнителни опции за организация на бележника и възможност за изпращане на документи до Kindle Scribe директно от Microsoft Word (изисква се абонамент за Microsoft 365).

  • Четете и пишете удобно денем или нощем – Независимо дали се потапяте в нехудожествена книга или преглеждате документ, Kindle Scribe има голям дисплей с висока разделителна способност, регулируема топла светлина, автоматично регулираща се предна светлина и по-големи размери на шрифта за персонализирано изживяване.

  • Библиотека от световна класа, по-красива от всякога – Водете си бележки в милиони книги, всички оживени на голям дисплей с висока разделителна способност.

  • Четете и пишете по-дълго – Едно зареждане през USB-C захранва месеци четене и седмици писане, а Basic Pen никога не трябва да се зарежда.

Технически спецификации

Дисплей

10,2” Paperwhite дисплейна технология на Amazon с вградена светлина, 300 ppi, оптимизирана технология за шрифтове, 16-степенна скала на сивото.

Размер

Устройство: 7,7” x 9,0 x .22 (196 x 230 x 5,8 mm без краката)

Основна писалка: 6.4” x .35” x .33” (162 x 8.8 x 8.4 mm)

Съхранение на устройството

16 GB, 32 GB или 64 GB

Тегло

Устройство: 15,3 унции (само устройство с 433 g).

Основна писалка: .49oz (14g).

Действителният размер и тегло може да варират според конфигурацията и производствения процес.

Wi-Fi свързаност

Поддържа 2,4 GHz и 5,0 GHz мрежи с поддръжка на WEP, WPA, WPA2 и WPA3 сигурност, използвайки удостоверяване с парола или Wi-Fi Protected Setup (WPS). Не поддържа свързване към ad-hoc (или peer-to-peer) Wi-Fi мрежи.

Поддържани формати на съдържание

Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незащитен MOBI, PRC първоначално; PDF, DOCX, DOC, HTML, EPUB, TXT, RTF, JPEG, GIF, PNG, BMP чрез конвертиране; Звуков аудио формат (AAX). 

Функции за достъпност

Екранният четец VoiceView, достъпен чрез Bluetooth аудио, предоставя гласова обратна връзка, която ви позволява да навигирате в устройството си и да четете книги с текст-към-говор (налично само на английски). Kindle Scribe също така включва възможност за обръщане на черно и бяло, регулиране на размера на шрифта, лицето на шрифта, разстоянието между редовете и полетата.

Технология за настройка

Простата настройка на Amazon Wi-Fi автоматично се свързва към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Системни изисквания

Нито един; напълно безжичен и не изисква компютър за изтегляне на съдържание.

Включен в кутията

Включва Wi-Fi активиран Kindle Scribe, Basic или Premium Pen, USB-C кабел за зареждане, 5 резервни накрайника, инструмент за смяна на накрайника и вградена акумулаторна батерия.

Поколение

Kindle Scribe 1-во поколение - издание през 2022 г

Живот на батерията

За четене, едно зареждане издържа до 12 седмици въз основа на половин час четене на ден, с изключена безжична връзка и настройка на светлината на 13. За писане, едно зареждане издържа до 3 седмици въз основа на половин час период на писане на ден, с изключена безжична връзка и настройка на светлината на 13. Животът на батерията ще варира и може да бъде намален в зависимост от употребата и други фактори, като аудиокнига стрийминг и анотиране на съдържание.

Време за зареждане

Зарежда се напълно за приблизително 7 часа от компютър чрез USB-C кабел; или се зарежда напълно за приблизително 2,5 часа с 9W USB-C захранващ адаптер.

Доставка

Без доставка !

Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк