За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Ергономично бюро с регулиране на височината Carmen CR-119, 18 мм плот, 120 / 60 см, 73 - 123 см, До 50 кг, Колони, Дисплей, ПДЧ, Бяло, 3510003

  • Основен Цвят: Бял
  • Тип: Геймърско бюро
  • производител: Carmen
  • каталожен номер: 238607
ЦЕНА: 55200лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Ергономично бюро с регулиране на височината Carmen CR-119, 18 мм плот, 120 / 60 см, 73 - 123 см, До 50 кг, Колони, Дисплей, ПДЧ, Бяло

 

Описание

Ергономично бюро Carmen CR-119 е модел с регулируема височина, което ви позволява да работите изправени, за да се раздвижвате през дългите работни дни. Бюрото е с електронен панел за управление, чрез който можете да регулирате височината на плота в рамките от 73 до 123 см. От него може да запаметите също 4 различни позиции с различна височина, а за да се избегнат инциденти Carmen CR-119 притежава сензор против сблъсък, който спира движението, ако плотът се допре в друг предмет. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Край на заседналото ежедневие

Омръзна ли Ви да стоите седнали по цял ден зад бюрото? Време е за промяна! Сложете край на заседналото ежедневие с ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-119. С него вие избирате дали да работите от своя стол, или изправени. В основата на бюрото е вграден електрически мотор, който ви позволява да регулирате неговата височина от 73 см до 123 см над земята. Благодарение на повдигащия механизъм работният ви ден ще бъде по-приятен и по-ползотворен. Моделът е изработен от стабилни крака от праховобоядисан метал с нивелираща се основа и правоъгълен ПДЧ плот.

Удобен панел за управление и запаметяване на 4 позиции

Височината на ергономичното бюро Carmen CR-119 се регулира чрез малък контролен панел, който се захваща за долната страна на плота. От бутоните на него може да движите плота нагоре или надолу и да настроите височината до желаното ниво. Панелът е с изчистен дизайн и дисплей, който показва на какво разстояние от земята се намира плота. С натискане и задържане на стрелките нагоре и надолу задвижвате краката на основата в съответната посока, като през цялото време ще виждате как се променя височината на дисплея. За по-голямо удобство може да запаметите 4 позиции с различна височина. По-този начин ще настроите височината на своето бюро още по бързо, без да се налага да използвате стрелките, да задържате и да следите кога да спрете.

Защита против сблъсък

Регулируемото бюро Carmen CR-119 е снабдено със сензор за защита от сблъсък. Ако плотът на бюрото докосне друг предмет, докато регулирате височината нагоре или надолу, сензорът веднага ще засече препятствието и автоматично ще спре движението, като го насочи в обратната посока. Защитната функция може да бъде настроена на 3 различни нива на чувствителност или да бъде изключена напълно.

Плавно и безшумно движение

Електрическият повдигащ механизъм, вграден в краката на ергономичното бюро Carmen CR-119, работи изключително плавно, бързо и тихо. Той се движи със скорост от 25 мм в секунда, а нивото на шум при движение е сведено под 50dB, за да не пречите на околните и да не нарушава тишината в офиса.

Полезни аксесоари

Бюрото може да издържи на натоварване до 50 кг., което ви позволява да оставите на плота всичко, което искате да е близо до вас. В случай че използвате настолен компютър, можете да закупите допълнително стойка за него, а също и държач за кабели и кабелна кошница.

 

Технически характеристики

  • Общи
  • Материал:

    ПДЧ

  • Крака - материал:

    Прахово боядисан метал , Метал

  • Дебелина на плот:

    18 мм

  • Нивелиращи се крака:

    Да

  • Размери
  • Регулируема височина:

    73 - 123 см

  • Дължина:

    120 см

  • Ширина:

    60 см

  • Максимално натоварване :

    50 кг

  • Технически
  • Колони:

    1 степен

  • Скорост:

    25 мм/сек

  • Ниво на шум:

    < 50 dB

  • Волтаж:

    100V - 240V

  • Екстри
  • Панел за управление:

    Да

  • Дисплей:

    Да

  • Запаметяване на позиции:

    4 различни височини

  • Сензор против сблъсък:

     Да

 

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк