За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS, 67742

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS, 67742
Безплатна доставка
  • Увеличение, x: 12–36
  • Диаметър на лещата, mm: 50
  • Зрително поле, °: 2.8–1.5
  • Близък фокус, m: 10/ 32.8
  • производител: Levenhuk
  • каталожен номер: 154524
ЦЕНА: 25630лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
999
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS, 67742

 

Гледане на птици, пътуване и туризъм – със зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS всяка дейност на открито ще Ви донесе още по-живи преживявания! Напредналата оптика с цялостно покритие създава ясни, остри и чисти изображения. Широкият диапазон на увеличение Ви позволява да наблюдавате в детайли обекти, разположени на различни разстояния. Лещата на обектива с висока апертура осигурява страхотна видимост през деня и в полумрак. Много е лесно да носите тази тръба със себе си благодарение на компактните ѝ размери. Тръбата се предлага във непромокаем корпус, което я прави устойчива на мъгла, дъжд и сняг. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е страхотен подарък за тези, които ценят високото качество и преносимостта.

Отличната оптика на тази зрителна тръба е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Лещите и призмите са допълнително покрити с антирефлексно покритие, за да се намали загубата на светлина в инструмента до нула. Призмите са покрити със сребърно покритие, а лещите – със синьо покритие. Големият обектив събира много светлина, правейки създадените изображения ярки и остри дори при условия на слаба осветеност. Тръбата се предлага с професионален метален окуляр. Превъзходната оптика създава ярки и много детайлни изображения с естествени цветове. Корпусът е напълнен с азот, така че оптиката не се замъглява дори при висока влажност.

Още едно предимство на зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е нейната ергономична конструкция, която осигурява максимален комфорт при Вашите наблюдения. Чашката на окуляра от мека гума блокира страничната светлина. Голямото разстояние от очите Ви позволява да наблюдавате с очилата си, независимо дали това са очила с диоптър, или слънчеви очила.

Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS се предлага с лек удароустойчив корпус. Корпусът е херметически затворен, което предотвратява навлизането на прах, замърсяване и влага в инструмента. Комплектът включва калъф, който предпазва тръбата от пръски. Дори не е нужно да сваляте калъфа, за да започнете наблюдението – просто отворете ципа и сте готови за наблюдение. Това е особено полезно при наблюдаване при неблагоприятни атмосферни условия или на полето. При големи увеличения дори най-малката вибрация на инструмента може да повлияе значително върху качеството на изображението. Можете да сте сигурни, че това няма да се случи с тази тръба, тъй тя се предлага с надежден метален настолен триножник. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS Ви осигурява чисти и стабилни изображения при всякакви настройки!

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

  • Метален настолен триножник

  • Кърпа за почистване

  • Калъф за съхранение и транспортиране

  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

 

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие; лещи: със синьо покритие)

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

50

Увеличение, x

12–36

Зрително поле, °

2,8–1,5

Разстояние от очите, mm

22–19

Близък фокус, m

10
32,8

Зрително поле, m/1000 m

48–25

Диапазон на работната температура, °C

0...+35

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Възможност за свързване на допълнително оборудване

камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно; проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката); не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри

Окуляри

свалящи се метални окуляри

Изходен диаметър на зеницата, mm

4,2–1,4

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1,46

Диаметър на окуляра, mm

15

Тегло, kg

0,75

Размери, mm

342x105x72

 

 
Доставка

Без доставка !

Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !