За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Игра Pro Evolution Soccer 2016 (PES16) за Xbox One

Безплатна доставка
  • Съвместимо: Xbox One
  • Жанр: Sport
  • производител: Game
  • каталожен номер: 68042
ЦЕНА: 5350лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
безплатна доставка
30 дни право на връщане
Информация

Игра Pro Evolution Soccer 2016 (PES16) Xbox One


 

Тази година PES 2016 отбелязва двадесетия си рожден ден. Още от PSOne, PES сериите преминават от формат на формат, добавяйки все повече реализъм. Силно решен да запази титлата си на „най – добрият спортен рожденик“, PES 2016 ти е подготвил подаръци – подобрен геймплей, обновена механика, зашеметяваща графика и футболна страст.


 

  • Обичай миналото, играй в бъдещето! – 20 години PES!
  •     Многобройни подобрения в геймплея на играта.  
  • Нова система за изчисление на сблъсъка между играчите и тяхното взаимодействие.
       
  • С новата система за физическа интеракция, битките за топката ще бъдат абсолютно уникални и непридвидими.
       
  • Подобрен контрол над играта, когато се озовеш лице в лице с опонента. Разполагаш с голямо разнообразие от движения и финтове, с които да се измъкнеш. Времето за реакция на противника също е намалено, ситуацията 1 в 1 никога не е била толкова динамична, с резките смени на посоката, приплъзващи стъпки и адекватно покритие на терена. Техника и време – това са ключовите фактори, които ще омаломощят противника и ще ти върнат контрола над топката.
       
  • Идеалната защита – Да изпълниш правилната техника в правилното време е ключът към твоята победа. Топката ще бъде веднага твоя с адекватно контриране, дрибъл или точен пас.
       
  • Подобрен изкуствен интелект  -  2 – 3 играча на терена, които мислят и действат заедно. Вече не си ограничен от условието, че трябва задължително да подадеш топката от един на друг, за да действат адекватно. Съотборниците ти ще ти помагат да вземеш правилното решение.
       
  • За първи път имаш абсолютен контрол върху това как играчите ще отпразнуват победата. Нововъведенията в управлението ще ти позволят да избираш собствени, уникални движения след поредния гол.
       
  • Всеки елемент от режима Master League е преработен и подобрен – от улеснените, по – разбираеми менюта до надъхващата система за трансфериране на играчи.
       
  • Възползвайки се максимално от подобрените възможности на FoX енджина, PES освен логически издържана игра, е и истинска наслада за окото. Всеки малък детайл се откроява на екрана – обърни внимание как капките дъжд се сипят върху терена в новата нощна атмосфера с реалистично осветление.
       
  • За първи път в PES сериите – времето над терена се променя. Дъждът ще промени начина ти на игра, а начинът на игра ще промени изхода на мача. Понякога играчите ще се подхлъзват, понякога ще са тромави, ще трябва да се съобразяваш с всяка прищявка на времето.
       
  • 3 пъти повече анимации, 3 пъти повече движение - артикулацията на играчите е реалистична, адекватни, чувствата им - изписани на лицата. Дори в ситуациите 1 в 1, ще виждаш изненадата на противника, когато умело му отнемеш топката.
       
  • Нова механика за изчисление на траекторията на топката. През последните няколко години PES сериите белязаха огромен напредък в реализма на движение – както на играчи, така и на топката по терена. За поредна година, играта ще те изненада с постиженията си в тази област.
        

Качествени подобрения – мнението на феновете е от особена важност, затова  PES 2016 продължава да представя своите нововъдения:
        Още от стартирането му в PES 2015, myClub е ежеседмично подобряван и обновяван. В PES 2016 са отразени всички получени отзиви от почитателите на играта. Вече можеш да избираш мениджър, трениьор и да изградиш собствена стратегия за отбора, в зависимост от това какви цели си си поставил.
        Новият ъгъл на камерата ти дава по – добра представа какво се случва на терена и съответно по- добра възможност да изградиш стратегията си. В зависимост къде по терена се намира топката, камерата ще се приближава или отдалечава, за да получиш най – добрата картина по време на мача.



 

 
 
 
Видео
Доставка

Без доставка !

Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !