За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Игра Tom Clancys Ghost Recon: Future Soldier за Xbox 360

Безплатна доставка
  • Съвместимо: XBox 360
  • Жанр: Shooter
  • производител: Game
  • каталожен номер: 87821
ЦЕНА: 4360лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
30 дни право на връщане
Информация

Tom Clancys Ghost Recon: Future SoldierGhost Recon е поредица видео игри от военни тактически шутъри. Промо цени. Бърза доставка от Mallbg.

Ghost Recon е поредица видео игри от военни тактически шутъри, разработени от Ubisoft. Главният герой Tom Clancys е ръководител на специален отряд Delta Company, 1-ви батальон, разположени във Форт Браг, Северна Каролина. Превърни се във "Войник на бъдещето", и поемете ролята на командир на елитен отряд от разузнавачи, известни като „призраците“, чийто път ще ги отведе из целия свят в търсене на отговори. Изберете любимото си оръжие, колана с ЕМИ гранати, магнитния визьор и мобилната артилерия, подходящо наречена Хрътката, и вървете на лов за подривни елементи, в този напрегнат шутър от първо лице. 

В ескалиращия политически климат в близко бъдеще, когато стратегиите на бойното поле трябва много внимателно да бъдат балансирани с маневри на масата за преговори, се появява нов вид войник. Обучен да бъде по-добър от най-добрите и снабден с най-съвременното високотехнологично оборудване, войникът на бъдещето се отличава и със способността си да остава незабелязан. Той използва перфектната комбинация от дипломация и сила, за да постигне целите си и да остане политически невидим. Той е Призрак. Четирима от тези елитни войници са основното оръжие в скрита война, бушуваща по цялото земно кълбо. Но когато Гоуст Лийд, Пепър, 30К и Козак изпълняват задачите си, откриват, че заплахата, пред която са изправени, е много по-голяма, отколкото са си представяли – такава, каквато може да промени международния баланс на силите завинаги.

Ghost Recon е поредица видео игри от военни тактически шутъри. Промо цени. Бърза доставка от Mallbg.

- Най-добри сред елита, вие не кандидатствате, за да се присъедините към призраците, те ви откриват.
- Бий се рамо до рамо с трима агенти- ветерани в ролята на новото попълнение в екипа – сержант Джон Козак. Историята е фокусирана върху героите и продължава 10 часа.
- Екипът ти воюва на 8 зрелищни места – от жегата и праха на Африка до Северния полярен кръг.
- Превърни се в съвършения "тих професионалист", с уникални стелт убийства и брутални движения при близък бой.
- Прояви се с модерната, автентична военна техника, включително повече от 50 оръжия.
- Изпълнявай координирани убийства и унищожителни, мащабни удари, използващи различни перспективи.
- Активирай крос-кома, най-доброто екипно устройство на бойното поле, за да координираш атаките и да умножаваш ефективността им.
- Системата A.T.L.A.S ти дава възможност в реално време да следиш какво се случва на бойното поле.
- W.A.R е копие на A.T.L.A.S, което позволява на призраците да настройват крос-кома си към всяко оръжие, което използват постоянно. С такава мощ в ръцете си, можеш да възпроизвеждат смъртоносни синхронизирани изстрели с Cross Target лазера, който показва, кой е в полезрението на останалите членове на екипа.
- Играй 14 кампанийни мисии с до 3 свои приятели.

Доставка

Без доставка !

Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !