За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Карта памет с адаптер Samsung Micro SD Card EVO 128 GB, Class10, 100MB/s, 90MB, MB-MP128GA/EU

  • Капацитет: 128GB
  • Тип: Micro Secure Digital
  • Скорост: Class 10
  • Адаптер към Secure Digital: Да
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 153868
ЦЕНА: 9140лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
120
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Карта памет с адаптер Samsung Micro SD Card EVO 128 GB, Class10, 100MB/s, 90MB

 

Просто правилната карта
Повече пространство и по-висока скорост. Освободи място в устройствата си чрез най-големия капацитет и най-високата скорост на четене в нейния клас, идеални за 4K UHD видеоклипове.* С удивителната си ефективност и надеждност, EVO ти позволява да съхраняваш и да се наслаждаваш на богатството на живота.

*Картите от 256 GB, 128 GB, и 64 GB поддържат 4K UHD видеоклипове. Възможно е съвместимостта с приемното устройство да се различава.
Удовлетвори нуждата си от скорост
Записвай и възпроизвеждай 4K UHD видеоклипове без проблеми. Със супер бързата си скорост на четене от до 100 MB/s, картата EVO от 256 GB ти позволява да прехвърлиш на лаптопа си видеоклип от 3 GB само за 38 секунди.* Заснемай безупречни снимки и видеоклипове с високо качество и ги споделяй за секунди.


* Гореспоменатата скорост на четене се базира на вътрешни тестове, проведени в контролирани условия. Действителните скорости може да се различават в зависимост от капацитета на картата.
Възможност да живееш без ограничения
Никога повече не се притеснявай относно свободното пространство. Солидната памет от 256 GB, нейният най-голям капацитет, е достатъчна за 12 часа 4K UHD видеоклипове, 33 часа Full HD видеоклипове или 55200 снимки.* Така че смело се наслади на всичко, което животът предлага, като можеш и да го съхраниш.
 
* Горепосочените данни се базират на вътрешни тестове с приемно устройство Samsung Galaxy S7 и при предположение, че средният действителен капацитет на паметта е 93,1% от обозначения. Възможно е действителният капацитет на паметта да е по-малък от обозначения. .
Разширена съвместимост
Съвместима с широка гама устройства както в SD, така и в microSD формат. Можеш дори да заснемеш детайлен 4K UHD видеоклип. Включеният SD адаптер е съвместим с повечето устройства от почти всяка марка, като напълно запазва изключителната скорост и ефективност на картата EVO.
 
Четворна защита
Изживяванията ти са незаменими, а сега и незабравими. Благодарение на четворната си защита, картата EVO може да издържи до 72 часа в солена вода¹, при екстремни температури², при рентгенова проверка на летища³ и в магнитни полета⁴ със сила, равна на тази на ядрено-магнитен резонанс. Samsung предоставя 10-годишна ограничена гаранция.
1 С доказана водоустойчивост с рейтинг IEC 60529 и IPX72 Работни температури от -25°C до 85°C, температури в изключен режим от -40°C до 85°C3 До 50 рентгена4 До 15000 гауса※ Samsung не отговаря за i) щети и/или загуба на данни или ii) разходи, възникнали поради възстановяване на данни от картата с памет.

Характеристики

Капацитет, MB

131 072 MB

Памет, тип

micro SDXC

Скорост на четене, MB/s

Up to 100 MB/s

Скорост на запис, MB/s

Up to 90 MB/s

Гаранция

120 месеца

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !