За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Комплект Конзола Sony PS4 500 GB FIFA 18 Bundle with FIFA 18 Ultimate Team Icons and Rare Player Pack(Slim Version)+Игра Street Fighter 5+Геймпад

  • Конзола: PlayStation 4
  • Вградена памет: 500GB
  • В комплект с игра/и: Да
  • Цвят: Черен
  • Камера в комплекта: Не
  • +Игра Street Fighter 5 PS4 Playstation 4
  • +Геймпад - Sony PlayStation DualShock 4 Wireless
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 131483
ЦЕНА: 104970лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Комплект Конзола Sony PS4 500 GB FIFA 18 Bundle with FIFA 18 Ultimate Team Icons and Rare Player Pack(Slim Version)+Игра Street Fighter 5+Геймпад

 

Комплект Конзола Sony PS4 500 GB FIFA 18 Bundle with FIFA 18 Ultimate Team Icons and Rare Player Pack(Slim Version)+Игра Street Fighter 5+Геймпад

PlayStation 4, създаден от Sony специално за най-запалените геймъри!

Sony PlayStation Slim 500 GB е спираща дъха гейминг система, която ще увеличи възможностите на най-успешната конзола от ново поколение в името на едно уникално игрово преживяване.

Ориентирана към геймърите и вдъхновена от разработчиците, Sony PlayStation Slim 500 GB е върхова точка в игралните технологии, а огромното дисково пространство те освобождава от нуждата да триеш игрите, които не играеш в момента и след това да ги инсталираш или сваляш отново, когато решиш да се върнеш към тях!

 

Новата конзола е функционално почти идентична с оригиналния PS4, но с нов опростен дизайн, който я прави по-малка и тънка. PS4 Slim е повече традиционална тънка подобрена конзола като тези, наблюдавани от всички предишни конзоли, в същото време, тя е с 30% по - малка от предшественика си, по - лека и стилно изработена. Размерите на PS4 Slim са 264 х 39 х 288 мм, което е значително по-малко в размер в сравнение с размера на стандартния модел от 275 х 53 х 305 мм.

PlayStation4 Slim заимства много дизайнерски елементи като наклонената предна и задна част от по-големия си брат PS4, но най-голямата промяна е неговият размер.

Тънкият PS4 също така идва с леко обновена версия на контролерът DualShock 4, който съчетава изключително чувствителен six-axis сензор, тъч пад, намиращ се в горната част на геймпада с по-голяма цветна светлинна лента.

Дизайнът му е леко преработен, а усещането още по - приятно. По този начин геймърите получават съвсем нови начини да играят и да взаимодействат с игрите.

Новият преработен дизайн на Sony конзолата PS4 Slim идва почти три години след първият стартирал PlayStation 4 и следва скорошното стартиране на лъскавата версия и водещата игрова конзола Xbox One S на Microsoft.

Единствената друга промяна в самата конзола е промяната в начина на работа на процедурата на подмяна на твърдия диск. Има също така нов слот на задната дясна част на конзолата, която позволява много по-лесен достъп до твърдия диск, за тези, които желаят да обновят. Твърдия диск на PS4 Slim може да бъде свален само чрез развъртане на еденичен винт, благодарение на факта, че външния пластмасов корпус може да бъде свален от ръка и без усилие можете да плъзнете предварително инсталиран SATA твърд диск и да го замените с друг.

PS4 Slim конектори

PS4 Slim има повечето от същите конектори като стандартния PS4. Той разполага с мощен порт, аксесоарен порт, HDMI отвън и жак за Ethernet кабели. PS4 поддържа 5GHz Wi-Fi (802.11ac) в допълнение към стандартната 2.4GHz честотна лента.

PS4 Slim контролерът

Първоначалното изтичане на информация за PS4 Slim във видео, публикувано на YouTube канала за вида на новата конзола даде добър поглед в самата конзола, но това беше светлина на детайли на контролера. Въпреки, че малко по-късно видеото е било изтрито от YouTube канала, на това са разпространени много скрийншотове в мрежата.

Изглежда, че има малка промяна във формата на добавянето на малка прозрачна лента в предната част на контролера, който позволява на съществуваща предна светлина да блесне. Дизайнът му е леко преработен, а усещането още по - приятно. По този начин геймърите получават съвсем нови начини да играят и да взаимодействат с игрите.

Също е променено това, че ако свързвате контролера на конзолата чрез USB, той веднага ще бъде в състояние да комуникира през кабелна връзка, което трябва да намали латентността.

Споделянето заема централна роля в PS4 преживяването. За първи път конзола позволява на играчите непрекъснато да качват геймплей видео или да снимат моментите на триумф с натискането на едно единствено копче. Бутонът “Share” на твоя контролер ти позволява да преглеждаш последните няколко минути от геймплея, след което да се върнеш в играта. PS4 улеснява геймърите в споделянето на снимки и клипове с приятели в социалните мрежи.

 

 

Комплект Конзола Sony PS4 500 GB FIFA 18 Bundle with FIFA 18 Ultimate Team Icons and Rare Player Pack(Slim Version)Направи игрите по-социални като демонстрираш на своите приятелите ин-гейм преживяванията си в реално време посредством интернет услугите, в това число и Ustream. С предаването на геймплея, приятелите ти ще имат възможност да коментират излъчвания материал и дори да ти предложат да се присъединят към играта ти по нови и вълнуващи начини. Ще можеш да свържеш профилите си във Facebook и PSN Network, за да споделяш съдържание още по-лесно!n 4 се интегрира напълно с устройства като Playstation Vita, смартфони и таблети, за да могат геймърите да се наслаждават на любимото си съдържание по всяко време и навсякъде. Second Screen елементът позволява играта от разстояние чрез PS Vita, за да се наслаждаваш на PS4, докато си в движение! Ще имаш възможност безпроблемно да играеш PS4 заглавия на екрана на своята PS Vita посредством Wi-Fi мрежите. Добавено е и Playstation приложение, за да можеш да трансформираш своя iPhone, iPad или Android смартфони и таблети във вторичен екран.

Sony комбинираха Playstation Network и Cloud технологията на Gaikai Inc, за да могат геймърите незабавно да започнат да играят част от заглавие, което ги интересува, а не просто демо!

 

 

Спецификации на новият PS4 Slim

Код на продукта: CUH-2000 series

Основен процесор: Single-chip custom processor 8-ядрен процесор

CPU: x86-64 AMD "Jaguar", 8 cores

GPU: 1.84 TFLOPS, AMD базиран на Radeon™ графичен енджин от следващо поколение

Памет: GDDR5 8GB

Твърд диск: 500GB

Оптично устройство: Blu-ray

Размери: ~265 × 39 × 288mm

BD/ DVD drive (read only): BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV

Input/ Output: Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) port × 2, AUX port × 1

Networking: Ethernet?10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T?×, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac wi-fi, Bluetooth v4.0

Захранване: AC 100-240V, 50/60Hz

Мощност на консумация: Max. 165W

Работна температура: 5-degrees C – 35-degrees C

Входно-изходни и мрежови интерфейси: Super-Speed USB (USB 3.0) AUX порт Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n Bluetooth® v4.0

AV портове: HDMI(TM) out порт (поддържа HDR)

 

_info

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !