За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Компютър All in One Lenovo IdeaCentre AIO 910s 27 инча FullHD Touch i7-6700T, GT940A, 8GB, 128GB SSD, F0C20040RI

  • Процесор: Intel Core i7-6700T 2.80 GHz
  • RAM Памет: 8GB
  • Видео Карта: NVIDIA GeForce GT940A
  • Твърд диск: 128GB SSD
  • Монитор: 27' (1920X1080)
  • Клавиатура и мишка: Да
  • CD/DVD-RW: Да
  • производител: Lenovo
  • каталожен номер: 87868
ЦЕНА: 311790лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Компютър Lenovo IdeaCentre AIO 910s 27" FullHD Touch i7-6700T 2.8GHz QuadCore, GT940A 2GB DDR5, 8GB DDR4, 128GB SSD m.2 2280, Ext. DVD, WiFi, BT, 3D cam, Silver, Win 10

 

Lenovo Ideacentre AIO 910 комбинира първокласен 27-инчов Ultra HD дисплей с опция за 10-точков Multitouch екран и е идеалният All-in-One компютър за завладяващо забавление. Неговият уникален хибриден дизайн с двойна панта е перфектен за споделяне на екрана, а вграденото подобрено аудио издига забавлението у дома на следващи нива. Нещо повече, с технологията си с 3D камера, вече можете да взаимодействате интуитивно чрез жестове и дори с изражения на лицето.

До Intel® Core™ процесори от 6-то поколение

Новият стандарт за компютърна продуктивност е тук с Intel® Core™ процесори от 6-то поколение. Супер бързата серия процесори с множество функции и вградена защита е готова да издигне вашите продуктивност, креативност и 3D игри до по-високо ниво. Чрез въвеждането на новите уникални функционалности на Windows 10, 6-то поколение Intel® Core™ процесорите от ви дават възможност да разгърнете изцяло въображението си и да откриете нови възможности.

 

Иновативен дизайн

Lenovo Ideacentre AIO 910 със сигурност ще накара хората да говорят. Той комбинира първокласен 27”, Multitouch Ultra HD дисплей с уникален хибриден дизайн с двойна панта и стилен металически завършек. Сега можете да регулирате наклона на екрана от -5 до 90 градуса и да постигнете идеалния зрителен ъгъл за гледане на филми, мултимедия и какво ли още не.Ideacentre AIO 910 (27

 

Регулируем екран за постигане на идеален зрителен ъгъл.

До NVIDIA® външна видеокарта

Оборудван с външна видеокарта до NVIDIA® GTX 940A, 910 е подготвен за невероятна производителност при мултимедия, редактиране на видеоклипове и игри.

Завладяващо забавление

Вземете нещата в свои ръце и издигнете забавлението у дома на следващо ниво. 910 е оборудван с мощни високоговорители Harmon/Kardon® и субуфер с Dolby® Home® Theatre.Ideacentre AIO 910 (27

Ideacentre AIO 910 – издигнете забавлението у дома на следващо ниво.

Революционен нов начин на взаимодействие

С най-добрия в класа си сензор за дълбочина, 3D камерата Intel® RealSense™ ви позволява да взаимодействате по-интуитивно с вашия 910 чрез жестове и дори с изражения на лицето, придобивайки по-висок контрол над игрите, забавленията и видео чата.

Правете невероятни неща с Windows 10

Освен най-добрите функции на Windows, които вече познавате, Windows 10 притежава множество страхотни подобрения, в които ще се влюбите. От бързото стартиране до разширеното Start-меню от изцяло обновения браузър до Cortana — 910 се превръща във вашия личен дигитален асистент. Вече можете да свършите много неща по-лесно и за по-кратко време, дори и да използвате повече от едно устройство.

 

      Ideacentre AIO 910 (27

3D камера Intel® RealSense™ за по-интуитивно взаимодействие.

Незабавна връзка с WiFi или Bluetooth®

С опциите за свързване WiFi 802.11 b/g/n или a/c и Bluetooth® 4.0, 910 ще се превърне в основния мутимедиен център за цялото семейство. Разполагате с мощност за стрийминг на аудио и видео съдържание към всяко устройство в дома.

Обширно място за съхранение

910 се предлага с множество сторидж опции. Разполагайте дори с повече от необходимото ви пространство за съхранение на всичките ви документи, музика, презентации и снимки. Освен това, с паметта му до 16 GB, 910 ви предоставя достатъчно капацитет, за да се справите с всяка задача.

 

 

 

         Ideacentre AIO 910 (27

Невероятна свързаност за цялото семейство.

Instant Display технология

Имате нужда от допълнителен дисплей за вашия мобилен телефон, лаптоп или таблет? Ideacentre AIO 910 предлага технологията „Instant Display“, която ви дава възможност да свържете всяко устройство чрез HDMI кабел и да използвате вашия All-in-One като монитор. Всичко това става без дори да включвате основните компоненти на компютъра, предоставяйки ви допълнителен екран само с едно натискане на бутона!

Безплатна пробна версия на McAfee LiveSafe®

За допълнителен комфорт и удобство, наклонът на екрана може да се регулира от -5 до 25 градуса. Така ще откриете оптималния зрителен ъгъл за любимите ви филми или приложения на Windows 10.

 

   Ideacentre AIO 910 (27

Свържете всяко устройство към вашия All-in-One компютър чрез HDMI кабел за допълнителен екран.

Аксесоари и услуги

Комплект безжична клавиатура и мишка Lenovo 500

Комплект безжична клавиатура и мишка Lenovo 500

Превърнете компютъра си в още по-добър и модерен съюзник с този невероятен комплект от безжична клавиатура и мишка. Стилната клавиатура е създадена за максимален комфорт, като същевременно е достатъчно компактна и заема минимално пространство на бюрото. В комбинация с безжичната мишка с 3 бутона, получавате перфектните аксесоари за увеличаване на продуктивността.

 

Характеристики  
Форм фактор All in one
Processor Intel® Core™ i7-6700T (2.8Ghz) Quad-Core Processor
Процесор Intel Core i7
Operating System DOS
Операционна система DOS
Памет 8192
Max. MB 16384
Memory Slots 2
Memory Type DDR4
Video NVIDIA® GeForce® GT940A 2GB
Видео nVidia GeForce
Network Interface 10/100/1000
Wireless Solution 802.11a/c
Твърд диск 128GB SSD
Optical Drive DVD
USB Total 6
Keyboard type USB
Mouse type USB
Weight, kg 6.7
Warranty 2 години
Monitor 27" FullHD Touch
Camera  да

 

Доставка
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след предварителна заявка от клиента.
За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !