За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конзола Microsoft Xbox Series X 1TB + Безжичен контролер Microsoft Xbox Series X, Бял, QAS-00002

Конзола Xbox Series X, 8x Zen 2 Cores at 3.8GHz, 16GB GDDR6, 4K UHD Blu-ray Drive, 1TB Costom NVMe SSD
Безплатна доставка
  • Конзола: Xbox Series X
  • Вградена памет: 1 TB
  • В комплект с игра/и: Не
  • Цвят: Черен
  • + Безжичен контролер Microsoft Xbox Series X, Бял, QAS-00002
  • производител: Microsoft
  • каталожен номер: 304550
ЦЕНА: 145620лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
безплатна доставка
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Конзола Microsoft Xbox Series X 1TB + Безжичен контролер Microsoft Xbox Series X, Бял, QAS-00002 

Конзола Xbox Series X, 8x Zen 2 Cores at 3.8GHz, 16GB GDDR6, 4K UHD Blu-ray Drive, 1TB Costom NVMe SSD

Microsoft потвърди официалните спецификации за конзолата за игри Xbox Series X. Mощта на конзолата e 12 TFLOP изчисления, това е с 8 пъти по-голямо от оригиналния Xbox One и два пъти по-голям от този на Xbox One X, който вече е напълно способен да захранва 4K дисплей. Тези 12  TFLOP-а са силно впечатляващи. Конзолата поддържа хардуерен real time ray tracing (RTX), нещо, което само потвърждава, че функцията е вградена в микроархитектурата на RDNA 2 на AMD

Спецификации на XBOX series X:
Персонализиран процесор от следващо поколение: Xbox Series X е най-мощната конзола, задвижвана от персонализиран процесор, използващ най-новите архитектури на Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Предоставяне на четири пъти по-голяма мощност на обработка от Xbox One и дава възможност на разработчиците да използват 12 TFLOPS от GPU (Graphics Processing Unit) производителност – два пъти по-висока от тази на Xbox One X и осем пъти повече от оригиналната Xbox One.

Xbox Series X предоставя истински скок в обработката и графичната мощност с авангардни техники, водещи до по-високи кадри, по-сложни светове в игри и потапящо изживяване за разлика от всичко, което е виждано до сега в конзолните игри.

Variable Rate Shading(VRS): Патентованата форма на VRS дава възможност на разработчиците да използват по-ефективно пълната мощност на Xbox Series X. Вместо да харчат циклите на графичния процесор равномерно на всеки един пиксел на екрана, те могат да приоритизират индивидуалните ефекти върху конкретни игрови герои или важни екологични обекти. Тази техника води до по-стабилна честота на кадрите и по-висока разделителна способност, без да влияе върху качеството на крайното изображение.

Хардуерно ускорено DirectX Raytracing: Можете да очаквате по-динамични и реалистични среди, задвижвани от хардуерно ускорено DirectX Raytracing – първа за конзолни игри.

SSD съхранение: Със следващо поколение SSD почти всеки аспект на играта е подобрен. Световете на игрите са по-големи, по-динамични и се зареждат по-бързо.

Бързо възобновяване: Новата функция за бързо възобновяване ви позволява да продължите много игри от спряно състояние почти незабавно, връщайки ви там, където сте били и какво сте правили, без да чакате през дълги екрани за зареждане.

Поддръжка от 120 кадъра в секунда: С поддръжка до 120 кадъра в секунда, Xbox Series X позволява на разработчиците да надвишат стандартните 60 изходни кадъра в на засиления реализъм и бързи действия.

Специфичният дизайн на Series X позволява на Microsoft да вложат четири пъти повече мощ, в сравнение с Xbox One X - по възможно най-тихия и ефективен начин. Новата конзола няма да бъде по-шумна от Xbox One X, благодарение на единичен вентилатор, който отвежда горещия въздух през горната част на конзолата. Series X също ще може да бъде поставяна и хоризонтално, така че няма да се налага на потребителите да търсят повече място под телевизорите си.

Характеристики

Процесор: 8x Zen 2 Cores at 3.8GHz (3.6GHz with SMT)

Графичен процесор: 12 TFLOPs, 52 CUs at 1.825GHz, Costom RDNA 2

Памет (RAM): 16GB GDDR6

Memory Bandwidth: 10GB at 560GB/s; 6GB at 336GB/s

Оптично устройство: 4K UHD Blu-ray Drive

Диск: 1TB Costom NVMe SSD

Допълнителна памет: 1TB Expansion Card

 

 
Доставка

Без доставка !

Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк