За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

МОНИТОР Philips 18.5' Slim LED 1366x768 HD 16:9 5ms 250cd/m2 20 000 000:1 176/170, DVI, Piano Black - 191EL2SB

  • Размер на екрана: 19
  • Резолюция: 1366 x 768 Pixels
  • Интерфейс: VGA, DVI
  • Време за реакция: 5 ms
  • Тип матрица: LCD
  • TV Тунер: Не
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 22121
ЦЕНА: 17450лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Светодиодната технология гарантира естествени цветове
Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на фоновото LCD осветление, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.


Дисплей 16:9 за най-добри широкоекранни игри и видео
Съотношение на размерите е изражение на ширината на видео изображение, сравнена с височината му. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.


Готов да показва съдържание с висока детайлност
Монитор с висока детайлност е дисплей, предназначен да дава изключително качество на картината при картини с висока детайлност, като е напълно готов за HD източници, например HD цифрови приставки. HD мониторът предлага качество на картината, по-високо от това при прогресивно сканиране, като отговаря на строгите стандарти за HD екрани, които показват сигнали с висока разделителна способност и най-високо качество на картината чрез универсални аналогови VGA или некомпресирани DVI цифрови връзки и поддържа HDCP. Той показва сигнали 720p (1280x720p при 50 и 60 Hz прогресивно) и 1080i (1920x1080i при 50 и 60 Hz презредово).


SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното
Вие желаете плосък LCD плосък дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.


Тънък дизайн за модерен облик
Новата гама монитори Philips използват най-ново поколение на тънки CCFL или светодиоди, като така позволяват много по-тънък дизайн в сравнение с предишното поколение. Елегантният вид не само позволява на мониторите да изглеждат естетически приятни, но пести и място на бюрото!


Малка заемана площ за всеки стил на живот


Модерно тактилно управление
Тактилното управление се състои от интелигентни чувствителни на допир икони, които заменят издадените бутони и позволяват на потребителя да регулира монитора според изискванията си. Те реагират и на най-лекото докосване и придават модерен вид на монитора


Гланцово покритие за подобряване на декора
Атрактивно и елегантно изработено гланцово покритие, което ви подхожда и допълва вашия декор.


Energy Star за енергийна ефективност и ниско потребление на мощност
Energy Star е спонсорирана от EPA в САЩ програма за енергийна ефективност, възприета и в много други държави. Сертифицирането по Energy Star гарантира, че купувате продукт, отговарящ на най-актуалните стандарти за енергийна ефективност и действащ с максимална енергийна ефективност на всички равнища. Новите монитори на Philips са сертифицирани по спецификацията Energy Star 5.0 и отговарят на стандарта или го надхвърлят. Например, в режим на неактивност Energy Star 5.0 изисква под 1 ват потребявана мощност, а мониторите на Philips потребяват под 0,5 вата. Допълнителна информация можете да намерите на адрес www.energystar.gov


Екологични материали, отговарящи на международните стандарти
С приемането на устойчивостта като водещ фактор в работата си, Philips се ангажира с използването на екологични материали за цялата своя гама от нови продукти. В цялата гама се използват материали без съдържание на олово. Всички пластмасови части на корпусите, части на металните шасита и опаковъчни материали са 100% годни за рециклиране. Постигнато е съществено намаление на съдържанието на живак в лампите. Ние стриктно прилагаме стандартите на Директивата RoHs, което гарантира отстраняването на всички опасни материали. Можете да прочетете повече за устойчивостта и Philips на: http://www.asimpleswitch.com/global/


Лесно -управление на формата на картината, превключващо между широк формат и 4:3
Лесното управление на Philips за формата на картината от екранното меню служи за превключване от съотношение на размера 4:3 към режим на широк екран и обратно, за да се съгласува съотношението на размерите на картината с вашето съдържание с цел работа с широки документи без превъртане или за гледане на широкоекранна мултимедия на широк екран и на съдържание със съотношение 4:3 в оригиналния му режим без изкривяване.


Размер на екрана: 18,5" 16:9 in wide
Резолюция: 1366 x 768 Pixels
Разстояние между точките: 0,30 x 0,30 mm
Време за реакция: 5 ms
Цветове: 16.7 Милиона цвята
Яркост:  250 cd/m2
Контраст (динамичен): 20000000:1
Контраст (типичен): 1000:1
Ъгъл на видимост H/V: 176/170 H/V
Хоризонтална честота:  30 - 83kHz
Вертикална честота: 56 - 75Hz
Интерфейс: VGA, DVI-D
Удобство: Удобство за потребителя: SmartImage Lite, Меню, Вход, Автоматично, Включване/изключване на захранването
Езици на екранното меню: Английски, Френски, Немски, Испански, Италиански, Руски, Опростен китайски, Португалски, Турски
Други удобства: заключване “Кенсингтън”
Съвместимост с Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, Windows 7/Vista/XP/2000/98
Сертификати: EPEAT Silver, Директива RoHS, EnergyStar 5.0, CE маркировка, FCC, Клас B, UL/cUL, BSMI, GOST
Размер:  338 x 457 x 189 mm
Тегло:  2,38 kg
Цвят: Черен
   
Гаранция: 36 месеца  
Документи
* За да изтеглите файл, натиснете с десен бутон на мишката върху връзката и изберете "Save Target Аs..." или "Save Link As..." от падащото меню!
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !