За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Микро музикална система Philips, Bluetooth, USB порт за зареждане BTM2360

  • Основен Цвят: Черен
  • Тип: Звукова система 2.0
  • Мощност RMS: 70 Watts
  • Интерфейс: 3.5 mm стерео жак, USB, Bluetooth
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 85213
ЦЕНА: 20420лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

 Микро музикална система Philips, Bluetooth, USB порт за зареждане BTM2360

 

       Придайте мощ на мелодиите си

  • Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

    Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth™ от вашия смартфон

    Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

  • USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

    USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

    Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.

  • Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

    Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

    MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3")". MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

  • Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

    Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

    Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

  • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

    Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

    Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

  • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

    Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

    Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

  • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

    Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

    Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

  • Моторизирано зареждане на CD за удобен достъп

    Моторизирана предна вратичка украсява още повече без друго елегантния дизайн на тази система. Стилният, но функционален корпус на вратичката се плъзга нагоре и надолу вертикално с гладко движение при докосване на бутон - винаги когато ви се прииска да смените музикалната си селекция. Просто се отпуснете се и се наслаждавайте на динамичния звук, докато гледате въртенето на диска през прозрачното прозорче.

 

Характеристики  
Партиден номер BTM2360
Носител за възпроизвеждане CD, CD-R/RW, MP3-CD, USB
Тунери Да 
Запаметяване на радио станции /брой 20
Входно изходни конектори USB хост, Аудио вход (3.5 мм)
Аларми Да 
Съвместимост с iPod Да 
Съвместимост с iPhone Да 
Мощност/W 70
Аксесоари в комплекта Дистанционно, FM антена
Гаранция 2 години

 

_info

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !