За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Монитор 32 LG 32UD99-W, UHD 4K (3840x2160) IPS Display, OnScreen Control, 32 LG 32UD99-W /UHD 4K/IPS

  • Размер на екрана: 32
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels
  • Интерфейс: HDMI, DisplayPort, USB
  • Време за реакция: 5 ms
  • Тип матрица: IPS
  • TV Тунер: Не
  • производител: LG
  • каталожен номер: 148735
ЦЕНА: 167510лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Монитор 32 LG 32UD99-W, UHD 4K (3840x2160) IPS Display, OnScreen Control

 

 

   Искате да се наслаждавате на повече UHD съдържание. Търсите 4K видеоматериали с действителна разделителна способност 3840x2160 UHD 4K. Можете също така да преглеждате своето 4K съдържание, преди да го качите. Можете да оцените количеството на детайлите, които можете да подсилите, тъй като мониторът UHD 4K от LG предоставя резултата от вашата работа.

   Запознайте се с монитора UHD 4K HDR 10. Вече сме в ерата на HDR (Висок динамичен обхват). Наслаждавайте се на безпроблемна графика при игрите и на HDR видео чрез монитор 32UD99. За най-новите игрови конзоли като Play Station 4 Pro и Xbox One S се предлагат множество заглавия на HDR игри, а услугите за стрийминг на HDR видеоматериали ви очакват.

   Да направиш ярките участъци по-ярки и цветовете по. 32UD99 може да получава и да показва HDR съдържание с HDR10 формат, който е HDR стандартът за компютри. Той може да възпроизвежда висок динамичен обхват с пикова яркост над 500 нита и 95 от широката цветова гама DCI-P3. Създава реална, голяма промяна по отношение на качеството на картината.

   Реалистични и наситени цветове с HDR10 за компютър. При свързване с конзоли, които имат функция за HDR (Xbox One S / PlayStation 4 Pro), или графична карта, поддържаща HDR, потребителите ще се наслаждават на по-ефектна яркост и осветени места с по-дълбоки сенки и силуети. Изпробвайте HDR игри с по-малко забавяне при въвеждане на данни за бърза и безпроблемна работа.

   Изпробвайте режима за HDR ефект. Дори ако видеоматериалите ви не са в HDR, можете все пак да се насладите на HDR чрез режима „HDR Effect“на 32UD99. Той може да преобразува съдържание със средно качество във видеоматериал с HDR качество чрез алгоритъма си за качеството на картината, включващ транслиране на тонове и Ultra Luminance. Вижте как SDR се преобразува в HDR.

   Съвместим с HDCP 2.2. Свързвайте уверено: Този 4K монитор от LG е съвместим с най-новата версия на защитата срещу копиране на цифрово съдържание HDCP 2.2, така че ще показва видео от услуги за предаване на 4K съдържание, конзоли за игри и плейъри на Ultra HD Blu-ray дискове.

   IPS мониторът на LG. IPS мониторите на LG предлагат великолепно качество на картината, което осигурява ясен образ и реалистични цветове при гледане от всеки ъгъл. Ще направим тестове за калибриране на цветовете на всеки продукт, преди да ви го предадем. Сега можете да се наслаждавате на реалистичните цветове на 4K изображенията на монитора IPS UHD 4K от LG.

   Буквално безграничен дизайн и тънка стойка ArcLine. Изключително тънката скосена част от четирите страни на дисплея предлага визуално преживяване без граници. Стойката с тънък дизайн ArcLine ви дава възможност за най-съвременно гледане на разнообразни сцени.

   Готовност за калибриране на хардуера. Посредством 32UD99, който има функция за калибриране на хардуера чрез софтуера True Color Pro, можете да се наслаждавате на цветовите характеристики на екрана IPS 4K от LG, който ви дава възможност да получите 95 от цветовите характеристики DCI-P3 и безупречна последователност.

   Край на безпорядъка само с 1 кабел: USB Type-C™. Display Connection (Свързване на дисплей) прехвърля данни и едновременно с това можете да зареждате лаптоп или мобилно устройство, като използвате само един кабел с USB Type-C™, връзка „всичко в едно“ за повече удобство.

   Потребителски интерфейс с OnScreen Control 2.0. Всяка стъпка от инсталирането и управлението е лесна и не създава безпорядък. Софтуерът OnScreen Control (2.0) ви дава възможност за регулиране и персонализиране на опциите на дисплея с няколко кликвания, включително за управление на въртенето около оста. 

   Pазделяне на екрана чрез кликване на един бутон. Чрез софтуера OnScreen Control изберете най-необходимата настройка на екрана сред 14 опции за разделяне на екрана и оптимизирайте организацията на многозадачната работа в Windows и използването на реалната полезна площ на екрана.

   Управление на въртящата се ергономична стойка. Въртящият се около оста си екран повишава ефективността на работата. Просто завъртете екрана според нуждите си и гледайте изображението, без да превъртате. Софтуерът OnScreen Control ви дава възможност за регулиране и персонализиране на опциите на дисплея с няколко кликвания, включително за управление на въртенето около оста.

   Допълнете преживяванията си с богати ниски тонове. 32UD99 осигурява несравними завладяващи изживявания чрез вградени тонколони с богати ниски тонове. Насладете се на триизмерен звук, който резонира от монитора ви.

 

Характеристики

Тип на монитора 4K UHD IPS LED Monitor with HDR10,4-Side Borderless,Slim Arcline
Размер на екрана 32"
Разделителна способност 3840x2160
Време за реакция 5 ms
Яркост 550 cd/m2
Контраст 16:9
Ъгъл на видимост 178° horizontal; 178° vertical
Интерфейс USB Type-C™:Да (4K&Audio+Power~40W); USB3.0 Quick Charging:Да; DisplayPort:Да; HDMI:Да (HDCP 2.2)
Гаранционен срок 36 месеца

 

Доставка
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след предварителна заявка от клиента.
За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !