За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Монитор Philips 34 инча Ultrawide WQHD (3440 x 1440) Curved monitor, 4ms, 300 cd/m2, 2 x HDMI, DP, 4 x USB3.0, Speakers 2 x 5W, 349X7FJEW

  • Размер на екрана: 34
  • Резолюция: 3440 x 1440 Pixels
  • Интерфейс: HDMI, DisplayPort, USB
  • Време за реакция: 4 ms
  • Тип матрица: LCD
  • TV Тунер: Не
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 125336
  • EAN: 8712581741648
ЦЕНА: 134340лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
34
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Монитор Philips 34 инча Ultrawide WQHD (3440 x 1440) Curved monitor, 4ms, 300 cd/m2, 2 x HDMI, DP, 4 x USB3.0, Speakers 2 x 5W

Монитор Philips 34 инча Ultrawide WQHD (3440 x 1440) Curved monitor, 4ms, 300 cd/m2, 2 x HDMI, DP, 4 x USB3.0, Speakers 2 x 5W, 349X7FJEW

34-инчовият дисплей Philips UltraWide ще ви изуми с кристално ясните изображения 3440 x 1440 и брилянтни цветове. Неговият впечатляващ дисплей UltraWide с регулиране на височината ви дава панорамен изглед на света

  • Дизайн с извивка на дисплея за по-завладяващо изживяване

    Мониторите за десктоп предлагат персонално изживяване, подхождащо си с извивката им. Извитият екран предоставя приятен и ненатрапчив завладяващ ефект, който се фокусира върху самите вас и мястото, на което сте застанали.

  • Дисплей от единия до другия край с тесни граници за цялостен външен вид

    Новият дисплей на Philips има изключително тънки рамки за минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

  • Изображения CrystalClear с UltraWide QHD 3440 x 1440 пиксела

    Тези най-актуални екрани Philips осигуряват изображения CrystalClear, UltraWide Quad HD от 3440 x 1440 пиксела. Използвайки висококачествени панели с висока гъстота на пикселите, широки ъгли на гледане от 178/178 градуса, тези нови дисплеи ще вдъхнат живот на изображенията и графиката ви. Форматът UltraWide 21:9 позволява по-висока продуктивност с повече място за сравнение и повече видими колони в електронни таблици. Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM решения, или финансов магьосник, който работи с огромни таблици, дисплеите от Philips осигуряват изображения CrystalClear.

  • Настройваща се височина за по-голямо ергономично удобство

    Ергономичната основа с настройваща се височина е "приятелски настроена към хората" стойка на мониторите Philips, която не само се накланя, но е и с регулируема височина, така че всеки потребител да може да регулира монитора според персоналните си предпочитания за максимално удобство и ефективност при гледане.

  • По-широка гама от цветове с Ultra Wide-Color за ярка картина

    Технологията Ultra Wide-Color предоставя по-широк спектър от цветове за брилянтна картина. По-широката "цветова гама" на Ultra Wide-Color предоставя по-естествени зелени, по-ярки червени и по-наситени сини нюанси. Насладете се на по-живи и наситени цветове на мултимедийно съдържание, забавление, изображения и дори продуктивност с технологията Ultra Wide-Color.

  • Безпроблемно плавен геймплей с технологията AMD FreeSync ™

    Играенето не трябва да бъде избор между накъсан геймплей и разбити кадри. С новите монитори Philips не се налага. Насладете се на плавна производителност без артефакти при всякаква кадрова честота с технологията AMD FreeSync™, плавното бързо обновяване и ултрабързото време за реакция.

  • Режим LowBlue за ненатоварваща за очите работа

    Проучвания показват,че също както ултравиолетовите лъчи причиняват увреждания на очите, късите вълни сини светлинни лъчи от LED екрани може да причинят увреждания на очите и да окажат ефект върху зрението с времето. Разработена с мисъл за здравето, настройката на режима LowBlue от Philips използва интелигентна софтуерна технология, за да намали вредните къси сини светлинни вълни.

  • HDMI за бързо цифрово свързване

    Наслаждавайте се на отчетливи цветни изображения и аудио с лесно свързване с един кабел. Устройството с HDMI има целия необходим хардуер за приемане на вход от мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI). HDMI кабел позволява висококачествено плавно цифрово видео (до 4K/UHD разделителна способност при 60 Hz) и аудио да се предават чрез един кабел от компютър или произволен брой аудиовизуални източници (включително цифрови приставки, DVD плейъри A/V приемници и видеокамери).

  • DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти

    DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.

 

 

Характеристики

Партиден номер 349X7FJEW
Размер на екрана 34"
Резолюция 3440x1440 Pixels
Яркост 300 cd/m²
Panel Type VA LCD
Време за реакция 4 ms
Aspect ratio 21:9
Контраст 3000:1
Viewing Angle Horizontal / Vertical 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
HDMI Да
Display Port Да 
USB 4
Warranty 3 години
Максимална височина (mm) 369
Максимална ширина (mm) 810
Максимална дълбочина (mm) 98
Височина на опаковката (mm) 388
Ширина на опаковката (mm) 946
Дълбочина на опаковката (mm) 576
Тегло(kg) 6.43
Тегло с опаковка (kg) 13.74
Гаранция 3 години

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !