За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Персонален компютър PC Lenovo V520 Tower, Intel Core i5-7400 (3.0GHz up to 3.5GHz,6MB Cache), 8GB DDR4, 1TB 7200rpm, Intel integrated, DVD RW, Wifi ac

  • Процесор: Intel Core i5-7400
  • RAM Памет: 8GB
  • Видео Карта: Integrated Graphics
  • Твърд диск: 1TB
  • Монитор: Без
  • Клавиатура и мишка: Не
  • CD/DVD-RW: Да
  • производител: Lenovo
  • каталожен номер: 138323
ЦЕНА: 126460лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Персонален компютър PC Lenovo V520 Tower, Intel Core i5-7400 (3.0GHz up to 3.5GHz,6MB Cache), 8GB DDR4, 1TB 7200rpm, Intel integrated, DVD RW, Wifi ac

 

 

С мощна обработка, високоскоростна памет и технология за бързо съхранение можете да кажете сбогом на разочароващо забавяне при отварянето или зареждането на файлове. Също така има подобрени решения за сигурност, като интелигентна USB защита, която ви позволява да контролирате кой има достъп до вашите критични данни. Освен това с приложението Lenovo Companion App е лесно да управлявате и оптимизирате производителността на системата. Това означава, че V520 работи гладко и ефикасно, така че можете да се фокусирате върху важните неща - като например да управлявате успешна компания.

Работното табло V520 се предлага в 15L шаси, което е с 25% по-малко от традиционната кула, но със същия капацитет за съхранение. Това означава спестяваща пространство система, която освобождава ценна стая на бюрото ви.

С USB портове, насочени напред (4 x USB 3.0), V520 ви позволява бързо и лесно да свързвате други устройства за зареждане или прехвърляне на данни. Нещо повече, можете дори да конфигурирате компютъра си с допълнителен сериен порт.

Кулата V520 включва приложението Lenovo Companion, вашето едно гише за максимална производителност на системата. Това приложение гарантира, че вашият компютър остава актуален при критични актуализации, като същевременно предоставя едно ключово място за системна информация като сериен номер, ръководства за потребителя и подробности за гаранцията. Компанията Lenovo Companion предлага и прозрения и съвети от експерти на Lenovo чрез уроци, статии и най-новите технически новини.

V520 е проектиран за енергийна ефективност. Благодарение на сертификатите Energy Star 6.1 и GREENGUARD®, консумацията на енергия се намалява, което означава намаляване на разходите за вашия бизнес.

С отзивчивостта и ефективността на процесорите Intel® Core ™ от 7-то поколение можете лесно да превключвате между любимите си приложения - като увеличавате производителността или нивата на творчество по пътя.

V520 се предлага с опцията за най-новата технология Solid State Drive (SSD), PCIe SSD. В сравнение с обикновените твърди дискове и SSD устройства, PCIe подобрява производителността и работи по-бързо - включително зареждане, пускане на приложения и прехвърляне на файлове.

Като готов за Intel® Optane ™, V520 ви дава още повече от вашия работен плот, без да правите компромиси по време на съхранение. С тази опция можете да инсталирате или отваряте приложения незабавно, незабавно да откривате и отваряте файлове и безпроблемно да превключвате между програми. През цялото време V520 поддържа голям капацитет за съхранение.

Чрез Smart USB Protection можете да предотвратите изтичането на чувствителни данни и да се уверите, че нищо злонамерено не влиза в системата или мрежата ви чрез USB портове. Можете дори да ограничите достъпа до порта, като същевременно позволите да използвате клавиатурата и мишката.

Всяка кула V520 включва Trusted Platform Module - или TPM, вграден вход. Международен стандарт за осигуряване на хардуер, TPM осигурява допълнително спокойствие, ако компютърът ви някога попада в неправилни ръце или някой трябва да се опита да се намеси.

 

Форм фактор Tower
Processor Intel Core i5-7400(3.0GHz up to 3.5GHz,6MB Cache)
Процесор Intel Core i5
Operating System Microsoft® Windows® 10 Pro (64 bit)
Операционна система MS Windows
Памет 8 GB
Max. GB 32 GB
Memory Slots 2
Свободни слотове за памет 1
Memory Type DDR4
Video Integrated Intel HD Graphics
Видео Intel HD Integrated
DisplayPort  Да
Audio High Definition (HD) Audio, Realtek® ALC662 codec
Network Interface 10/100
Wireless Solution 802.11a/c
Bluetooth  Да
Твърд диск 1000 GB 7200rpm
Optical Drive DVD±RW
USB Total 8
Front USB 4
Standard serial port 1
Ethernet RJ-45 network port 1
VGA port 1
Card Reader  Да
Card Reader Type 7-in-1
Microphone, stereo in, stereo out (back) & stereo out (front)  Да
Keyboard type USB
Mouse type USB
Power supply (SPS) W 180W
Weight, kg 5.65
Warranty 3 години
HDMI  Да
Партиден номер 10NK0040BL/3
Номер на модела PC Lenovo V520 Tower
Гаранция 36 месеца

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !