За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Плейър Blu-ray Philips, 3D playback, DivX Plus HD USB2.0 Media Link, BDP2590B

  • Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове
  • DivX Plus HD
  • USB 2.0 Media Link
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 125402
ЦЕНА: 16090лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Плейър Blu-ray Philips, 3D playback, DivX Plus HD USB2.0 Media Link

 

Плейър Blu-ray Philips, 3D playback, DivX Plus HD USB2.0 Media Link,  BDP2590B

Този Blu-ray DVD плейър Philips предлага зашеметяващи 3D ефекти и преобразуването до 1080p, които създават такава дълбочина на картината, че действието сякаш изскача от екрана и ви обгръща напълно, дори от DVD!

  • Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове за истинско HD 3D изживяване у дома

    Full HD 3D създава илюзията за дълбочина, създавайки в собствения ви дом вълнуващото и реалистично усещане като в киносалон. Отделните изображения за лявото и дясното око са записани с качество 1920 x 1080 Full HD и се редуват на екрана с висока скорост. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност.

  • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

    DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

  • Пълна HD 1080p за изключителна рязкост на образите

    Дисковете Blu-ray имат възможността да пренасят данни с висока детайлност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с пълна HD. Това може само да означава, че получавате най-добрата възможна телевизионна картина, предлагана днес - пригответе се за един празник за очите.

  • Dolby TrueHD за звук с висока вярност

    Dolby TrueHD осигурява най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD допълва цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

  • DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

    HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно ясни изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 

Характеристики

Партиден номер BDP2590B
Носител за възпроизвеждане AVCHD, BD, BD R / BD RE, CD, CDDA/Аудио CD, CD-R/RW, DVD, DVD-R/RW, SVCD, VCD
Формати на компресиране DivX Plus HD, H.264, MPEG1, MPEG2, MPEG4 (AVC), XviD
Звукови системи Dolby True HD, DTS 2.0 + Digital out, Dolby Digital Plus
Входно изходни конектори USB 2.0, Ethernet, HDMI изход
Аксесоари 2 x AAA батерии, Дистанционно
Размери (Ш x В x Д) 25.9 x 8.1 x 31.5 cм
Тегло(грама) 0.102
Гаранция 2 години

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !