За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Рутер ASUS BRT-AC828

  • Скорост Wireless: 2533Mbps
  • Скорост LAN: 10/100/1000Mbps
  • Брой LAN Портове: 4
  • Тип Рутер: Жичен + Безжичен
  • производител: ASUS
  • каталожен номер: 135983
ЦЕНА: 93010лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Рутер ASUS BRT-AC828

 

Покажете на вашите приятели, че имате предвид бизнес в повече от един начин. Единственото нещо, което спира ASUS BRT-AC828, вероятно е черно. За вида хора, които ще получат маршрутизатор с двоен WAN Wi-Fi, най-вероятно ще има резервен генератор, така че шансовете за загуба на връзката в средата на играта са толкова отдалечени, че може да имате дори по-голям шанс да бъдете засегнати чрез мълния. Времето означава пари в бизнеса, така че използването на бизнес маршрутизатор като BRT-828 за игри за някои хора не е лоша идея, знаейки, че няма да бъдете без интернет у дома отново.

В сравнение с това, ASUS RT-AC5300 и RT-AC88U са проектирани с геймъри, с най-бързата безжична връзка, невероятна производителност за множество компютри дори чрез Wi-Fi и са първите рутери с вграден ускорител за игри, задвижван от Gamers Private Network (GPN) от WTFast за най-доброто изживяване в областта на игри с нисък пинг. Докато BRT-AC828 е предназначен за бизнес среда, това със сигурност не е така, когато става дума за игри, всъщност има няколко свои собствени убийци.

С поддръжка на до 250 едновременни връзки можете да приемате най-голямата LAN мрежа в квартала, без да се притеснявате за всички останали устройства в къщата. Мощният слот M.2 SSD (Solid State Drive) ви позволява да разполагате с ултра бърз вграден NAS (Network Attached Storage), който е чудесен за архивирането на Steam на едно централно място, като същевременно спестява място и енергия.

AC5300 и AC88U имат агрегатор на линиите, който позволява два Gigabit Ethernet LAN портове да бъдат комбинирани в супер бърза 2Gbit / s жична връзка. Ами AC828 обединява два Gigabit WAN порта за общо 2Gbps трафик, плюс четири Gigabit LAN портове, които позволяват до две 2Gbps мрежови връзки! Двата WAN портовете също могат да бъдат конфигурирани като независими портове, така че един от тях служи като резервно копие, ако другият не успее. По-бърз интернет или безопасен интернет, вземете своя избор! Също така има опция за свързване на 4G LTE dongle към USB 3.0 порт за използване като основна или вторична WAN. Ако сте параноик за възможността да продължите живота си без социални медии, игри и видео потоци, наистина трябва да излезете повече ... или да получите BRT-AC828.

 

Безжична скорост:   2533 Mbps
Wi-Fi Стандарт:   ac, n, g, b, a
Честота:   2.4 + 5 GHz
LAN портове:   4 x 1000 Mbps
WAN портове:   2 x 1000 Mbps
Антени:   4 Външни
USB портове:   2 x 3.0
3G/4G:   Не
Преносим:   Не
Други:   Няма

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !