За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Рутер Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 Dual-Band Wireless Router, с Roaming функция, Gigabit, 2.4+5.0 GHz, USB 3.0 + USB 2.0, MU-MIMO, EA7500

  • Скорост Wireless: 1300Mbps
  • Скорост LAN: 10/100/1000Mbps
  • Брой LAN Портове: 4
  • Тип Рутер: Жичен + Безжичен
  • производител: Linksys
  • каталожен номер: 123196
ЦЕНА: 32430лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Рутер Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 Dual-Band Wireless Router, с Roaming функция, Gigabit, 2.4+5.0 GHz, USB 3.0 + USB 2.0, MU-MIMO

 

 

EA7500 предлага предимствата на MU-MIMO - най-модерната безжична технология за едновременна бърза и стабилна работа на множество Wi-Fi конекции. Съвременните устройства като HD медиа плейърите, 4К телевизорите, таблетите и гейм конзолите изискват широка честотна лента и MU-MIMO им я предоставя едновременно за всяко устройство на максимална скорост! По този начин цялото семейство може да играе, да гледа филми и да работи без никакво забележимо прекъсване във връзките

  • НОВО: WI-FI ROAMING ТЕХНОЛОГИЯ!
    Max-Stream™ рутерите на Linksys (EA7500, EA8500, EA9500), в комбинация с разширителя на обхвата RE7000, поддържат новaта технология Seamless Roaming. Тази технология помага на клиентските устройства да са винаги свързани към най-добрата точка за достъп, рутер или разширител на обхвата, БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА РЪЧНО СВЪРЗВАНЕ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКАТА при преминаването от стая в стая. По този начин Skype/YouTube връзките продължават да работят докато се придвижвате от една стая в друга страна без отпадане на сигнала. Друго предимство на Seamless Roaming е, че има едно име (известно като SSID) за цялата мрежа. В традиционните рутери и разширители на обхват без Seamless Roaming, е най-добре да се дефинират различни имена на безжичните мрежи и ръчно да се превключва  от една мрежа към друга, за да се оптимизира производителността. Това се оказва много тромаво и разочароващо за много потребители.
    *** Ползването на Seamless Roaming изисква съвместимо клиентско устройство, поддържащо стандарта 802.11k
     
  • КОМБИНИРАНА СКОРОСТ НА БЕЗЖИЧЕН ТРАНСФЕР ДО 1.9 Gbps (N600 + AC1300):
    Запазете 2.4 GHz обхват за по-обикновените и не изискващи висока скорост активности (email, сърфиране, skype/viber) и ползвайте AC функциите за по-интензивни задачи, например 4K поточно видео или мрежови игри
     
  • МОЩЕН ПРОЦЕСОР ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА
    Рутерът се задвижва от мощен двуядрен процесор с честота от 1.4 GHz. Благодарение на това е способен да обслужва едновременно 3-те потока от данни и оттам да повиши производителността и бързодействието.
     
  • ГИГАБИТОВИ КАБЕЛНИ ПОРТОВЕ И USB 3.0 СВЪРЗАНОСТ
    Гигабитовите портове осигуряват високоскоростна връзка за критично важните устройства в мрежата - принтери, NAS устройства, настолни компютри и др. В допълнение, рутерът има два USB порта (2.0 + 3.0) за бързо поделяне на файлове в мрежата от външни USB дискове или флашки
     
  • BEAMFORMING ТЕХНОЛОГИЯ
    Насочва Wi-Fi сигналите към безжичните у-ва вместо да ги разпръсква равномерно в цялото помещение. Това гарантира по-добър обхват и по-висока скорост на трансфер.
     
  • LINKSYS SMART Wi-Fi CLOUD УСЛУГА
    Облачна услуга на Linksys, която позволява отдалечен контрол на домашната мрежа и рутера през Интернет с помощта на мобилно устройство. Дава възможност отдалечено да:
    • Давате приоритет на устройствата в мрежата според функцията, която изпълняват
    • Да забранявате достъпа до неподходящо съдържание за конкретни устройства в мрежата
    • Да наблюдавате мрежовата активност и производителност;
    • Да изключвате Wi-Fi достъпа на всяко свързано у-во
    • Да създавате отделна изолирана мрежа за достъп до Интернет за вашите гости

*** Seamless Roaming изисква устройства, които поддържат стандарта 802.11k, вкл., но не само iPhone (4s и по-нови), iPad Pro, iPad Air и по-нови, iPad mini и по-нови, iPad (3rd generation и по-нови), iPod touch (5th generation и по-нови), Samsung S4 (Android 4.2.2 /4.4.2), Samsung S5 (Android 4.4.2), и Samsung S6 (Android 5.0.2). За повече информация относно Windows® поддръжка и други у-ва, моля погледнете документацията от производителя на безжичния адаптер. Seamless Roaming поддръжката може да изисква обновяване на фърмура на рутера до най-новата версия

 

*WAN портове*: 1
*Гигабитови портове*: Да
*Wi-Fi стандарт*: Wireless-AC
*Wi-Fi скорост*: 1300 Mbps
*USB порт*: Да
*Wi-Fi честота*: 2.4 GHz + 5.0 GHz
*Wi-Fi roaming*: Да
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !