За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Слушалки LG HBS-FN6 MERIDIAN, LG TONE Free Wireless Earbuds, UV nano 99.9%, IPX4 Rated for Sweat and Rain, Bluetooth, черен, HBS-FN6-black

  • Интерфейс: Bluetooth, Wireless
  • Основен Цвят: Черен
  • Вид: Тапи
  • Тип: Безжични
  • Сигнал: Стерео
  • производител: LG
  • каталожен номер: 240822
  • EAN: 8806098799626
ЦЕНА: 14900лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Слушалки LG HBS-FN6 MERIDIAN, LG TONE Free Wireless Earbuds, UV nano 99.9%, IPX4 Rated for Sweat and Rain, Bluetooth, черен, HBS-FN6-black

 

Слушалки LG HBS-FN6 MERIDIAN, LG TONE Free Wireless Earbuds, UV nano 99.9%, IPX4 Rated for Sweat and Rain, Bluetooth, черен, HBS-FN6-black

 

Опреснете звука

Ясният и обемен звук благодарение на Meridian, свежата кутийка UVnano и елегантният, удобен дизайн издигат използването на наистина безжичните слушалки с едно стъпало по-високо.

Ясен и обемен звук

Тъй като възпроизвеждането на звука е проектирано от Meridian, TONE Free FN6 осигуряват ясен и обемен звук. Няма значение къде сте, потопете се изцяло в това, което слушате, и забравете, че носите слушалки.

Звук, проектиран с увереност

Независимо от това дали сте у дома, в автомобила, на път за работа или във фитнес залата, новите модели LG TONE са ясна стъпка напред при иновациите и ефективността на аудиоустройствата и ще осигурят невероятно забавление на клиентите в целия свят, тъй като отговарят на търсенето на удобство и високо качество при слушане независимо от мястото.

MERIDIAN - престижна британска марка за звук

От 1977 г. насам Meridian създава иновативни, елегантни, висококачествени аудиорешения. Като пионер във Великобритания при аудио с висока разделителна способност и водещ авторитет при обработката на цифрови сигнали (DSP) те преобразуват начина, по който хората възприемат звука, където и да са.
 

Водещите технологии на MERIDIAN

Още от създаването на компанията преди повече от 40 години, строгата и ориентирана към научни изследвания философия на Meridian поддържа тяхната позиция на границата на това, което е възможно при звука. Като пионери на звука с висока разделителна способност и майстори на обработката на цифрови сигнали (DSP) Meridian играят цялостна роля в разработването и въвеждането на пионерни технологии.
 

Обработка на цифрови сигнали

Meridian са майсторите на обработката на цифрови сигнали (DSP) и пионери при създаването на концепцията за цифров активен високоговорител за DSP с вградено усилване. DSP дава възможност за абсолютен контрол на аудиосигнала, което позволява създаване на усъвършенствани технологии, способни да усъвършенстват преживяването при слушане във всяка обстановка.
 

Meridian Lossless Packing

Компанията Meridian дълго време е поддържала сътрудничество и технологично партньорство с Dolby. Технологията за Lossless Packing на Meridian беше разработена от Meridian и отдадена под лиценз на Dolby като стандарт за DVD звук.
 

Master Quality Authenticated

Meridian разработи MQA - революционната технология за ефективно потоково предаване на музика с най-високото възможно качество на звука. С MQA можете да бъдете сигурни, че чувате точно това, което изпълнителят е одобрил в студиото.
 

Звук с реалистично усещане за пространство

Обемната обработка в слушалките (HSP), предлагана от Meridian, се справя с предизвикателствата при слушане със слушалки, като компактния им размер и липсата на „размяна на информация“ между левия и десния канал. HSP не само пресъздава реалистично сценичния звук, което симулира изживяването при слушане на истински високоговорители, но и предава звуците с кристална яснота. Това е свежо аудиоизживяване, което ви помага да забравите, че използвате слушалки.
 

Наслаждавайте се изцяло на звук от MERIDIAN

6-милиметровият персонализиран вграден преобразувателен блок оптимизира начина, по който усещате звука от Meridian. Този мощен, но компактен блок спомага за вокална чистота и усилва богатите басови тонове.​
 

Най-добрият звук за всички типове музика

Освен стандартния режим, при който се потапяте в звука, можете да изберете три други усъвършенствани предварителни настройки с обемна обработка в слушалките (HSP), предлагани от Meridian.
 

Звук, в който да се потопите безопасно

Плътното прилепване в ухото осигурява забележително уплътнение, което спомага за блокиране на околния шум, дори ако сте в кафене с много хора, на шумно работно място или в претъпкан автобус.

Чувате звуците около вас за допълнителна безопасност

С просто докосване до слушалките ще чувате всички звуци наоколо. Този режим е полезен, когато трябва да проведете бърз разговор, да чуете съобщение в обществения транспорт или да пресечете улица. Той представлява по-удобен и безопасен начин да се наслаждавате на музиката.
 

Намаляване на шума и премахване на ехото

LG TONE Free FN6 имат вградени висококачествени двойни микрофони за максимална яснота при телефонни повиквания. Премахването на ехото и намаляването на шума, които са постигнати чрез водещия алгоритъм за създаване на насочен сигнал на серията LG TONE с лента за врата, разпознава и намалява нежелания шум. Долният микрофон е поставен на края на стъблото; той улавя и усилва гласа ви дори когато сте сред много хора.
 

UVnano​: Убива 99,9% от бактериите

Вашите слушалки са с вас всеки ден — те ви помагат да си почивате, да се потопите в звука и да се фокусирате отново. Но в тези слушалки може да се появят бактерии, които не бихте искате да носите със себе си. Представяме ви новоразработените LG TONE Free HBS-FN6, оборудвани със зарядна кутийка UVnano, която убива 99,9% от бактериите, докато зарежда*. Така че можете да се потопите в музиката с по-малко притеснение.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Предназначен за Смартфони
Тип In-ear
Тип на свързване Bluetooth 5.0
Конектор N/A
Микрофон Built-in dual microphones for maximum call clarity.
Шумопотискане Echo Cancellation and Noise Reduction
Контрол на звука Да
Време за работа на батерия 6 часа, 55 mAh x 2
Време за зареждане Безжично зареждане, Charging Case Battery Life (# of Earbuds Charging time) 18
Цвят Черен
Гаранция 24 месеца

 

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !