За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Смарт гривна XIAOMI Smart Band 7 Pro GL Ivory, 1.64 инча AMOLED, GPS, Bluetooth 5.2, IP65, Акселерометър, Жироскоп, Бяла, BHR6076GL

  • Тип: Гривна
  • Цвят: Бял
  • производител: Xiaomi
  • каталожен номер: 594430
ЦЕНА: 17450лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Смарт гривна XIAOMI Smart Band 7 Pro GL Ivory, 1.64 инча AMOLED, GPS, Bluetooth 5.2, IP65, Акселерометър, Жироскоп, Бяла

 

Описание

Когато излезе на пазара по-рано през 2022 г., Xiaomi Mi Band 7 бе най-добрата умна гривна/фитнес тракер, която китайският производител бе предлагал някога. Логично, моделът е изключително популярен и ползван, затова изненадата от изкарването на подобрена негова версия толкова скоро е голяма. Но същата е факт – Xiaomi Mi Band 7 Pro взима всичко, което направи обикновената Седмица толкова популярна и го надгражда, за да предложи още по-добър продукт на потребителя.

Въпреки че се базира на първата версия, Xiaomi Mi Band 7 Pro e доста различен – по-голям и стоящ на границата между смарт гривна и смарт часовник. За целта Xiaomi са заменили облия дисплей с по-квадратен такъв, както и са подобрили ползваните материали – по-добър полимер и покритие, даващо метализирана визия. Материалът на каишката отново е мек и удобен, антибактериален и бързосъхнещ, като разнообразието от различни цветове и възможността за бърза смяна ще се понравят на всеки потребител. Запазена е и стандартната водоустойчивост - IP65 до 50 метра (5ATM).

Също както своя предшественик, Mi Band 7 Pro поддържа Always on функция, при която екранът на гривната остава включен и предлага богат избор от „лица“, които да показва, когато устройството не се ползва активно.

Новост, обаче е наличието на NFC (разплащания) и GPS (навигация). Двете нововъведения елиминират нуждата от ползване на телефон паралелно с гривната в още по-голяма степен. Тя вече се ориентира сама в избрания спорт, като по този начин осигурява подобрена прецизност и удобство.

Производителят обещава добро покритие на 120+ вида спорт, стандартните за Xiaomi гривните проследяване на качеството на съня, нивото на кислород в кръвта, сърдечен пулс, нива на стрес и др. Също както обикновената Mi 7, Pro версията дава възможност за следене на дишането, с цел засичане на сънна апнея.

Въпреки по-големите си размери, Mi 7 Pro продължава да има високо представяне с едно зареждане - до 12 дни - благодарение на голямата (за типа устройство) 235 mAh батерия.

Предвид сериозните подобрения в материалите, дизайна и функциите (NFC/GPS), Xiaomi Mi band 7 Pro изглежда като избор, който потребителят може да направи лесно. Въпреки че донякъде прилича на смарт часовник, тя все пак е много по-компактна и лека от такъв – нещо, което е важно за потребителите, избиращи да носят фитнес тракер вместо умен часовник.

От друга страна цената ѝ, макар и по-висока от тази на Mi 7, е много по-конкурентна от цените на часовниците, което отново я прави подходящ избор за спортуващи, деца и възрастни, които биха ползвали следенето на ключови показатели като част от мерките, които взимат за своето здраве.

 

Характеристики

  • Производител - Xiaomi
  • Модел - Mi Band 7 Pro
  • Дисплей - 1.64" Amoled, 280x456 pix, 326 ppi
  • Процесор -
  • GPS - GLONASS, Galileo, Beidou and QZSS
  • NFC - Да
  • Приложения - таймер, аларми, хронометър, контрол на музика
  • 122 спортни режима
  • Свързаност - Bluetooth 5.2
  • Водоустоичивост - IP65 до 50 метра, 5ATM
  • Батерия - 235 mAh, до 12 дни без зареждане
  • Тегло - 20,5 g
  • Цвят - бял
  • Продуктов номер - BHR6076GL

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !