За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Смарт часовник Apple Watch Series 3, 42mm, Aluminum, Space Gray, GPS + Cellular, Great Refurbished

  • Тип: Смарт часовник
  • Цвят: Сив
  • Refurbished (Фабрически рециклиран)
  • Аксесоари към комплекта:
  • Кристална кутия
  • 2бр резервни каишки - (S/M & M/L)
  • Магнитно зарядно
  • 2бр адаптера за зареждане - европейски и американски стандарт
  • производител: Apple
  • каталожен номер: 159586
ЦЕНА: 68870лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
6
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Смарт часовник Apple Watch Series 3, 42mm, Aluminum, Space Gray, GPS + Cellular, Great Refurbished

 

Apple Watch Series 3

Изпълнение от алуминий и стомана.

В сравнение с Apple Watch Series 2, актуализираният модел Series 3 има по-мощен процесор (с 70%), актуализиран Wi-Fi модул, който увеличава скоростта на връзката с 85%. Сега батерията ще се задържа още по-дълго без презареждане.

На новата височина.
Интелигентни съвети за физическата активност. Разширено приложение "Pulse". Любими плейлисти на китката. Вграден алтиметър. И по-мощен процесор, благодарение на който Syry може да говори. Представяне на серията Apple Watch 3. Те имат повече от всякога много полезни функции, които мотивират нови постижения, помагат да бъдат по-активни и да ви позволяват да поддържате връзка.

Страхотно спортен часовник
За първи път Apple Watch е оборудван с алтиметър. Заедно с вградения GPS модул, това позволява на Apple Watch Series 3 да измерва ефективността на всички спортни дейности на открито. В актуализираното приложение "Workout" има режим на интервално обучение и възможност за автоматично маркиране на кръгове по време на пътуването. А музиката на китката ви е още по-голяма - мотивацията ще бъде отвъд.

GPS-модул и алтиметър. По далече, по-високо, по-бързо.
Вграденият GPS модул следи разстоянието, скоростта и маршрута при тренировка на открито. Алтиметърът следи изкачване и спускане, независимо дали става дума за планините или за джогинг в града. И у дома можете да разучите подробно всички статистически данни на iPhone.

Любими плейлисти на китката Ви. Мотивацията е гарантирана
Ако имате Apple Watch Series 3, тогава вече имате повече музика с вас. Любимите ви плейлисти от Apple Music се показват автоматично в приложението Музика на часовника ви. Така че мотивацията за тренировка ще бъде максимална.

Повече показатели. Повече мотивация.
Можете да измерите ефективността на всички популярни видове тренировки на открито и закрито. Например, има режими за бягане, плуване, колоездене и дори интервални тренировки. Тези режими могат бързо да се превключват, когато се занимавате с различни дисциплини. Накрая ще получите един обобщен отчет.

Свържете се с интелигентния фитнес.
Само с едно докосване можете да свържете часовника си с всеки съвместим тренажор. Благодарение на това всички най-важни индикатори - пулс, скорост и изгаряне на калории - ще бъдат напълно синхронизирани. Така че резултатите от тренировката ви ще бъдат възможно най-точни.

Те завладяват морето. И плувните басейни.
Apple Watch Series 3 са защитени от вода и са подходящи за плувни басейни и плуване в открити води. След тренировка, часовникът ще изтласка остатъците от вода от високоговорителя с помощта на звукови вибрации.

Следене на дейността
Apple Watch Series 3 следи движенията ви през деня, независимо дали става дума за разходки с деца, тренировка във фитнес залата или бизнес среща в другия край на града.

Да седиш по-малко. Движете се повече. Тренирайте по-често.
Три графични пръстена показват активността ви през деня и Ви мотивират повече да се движите. Вие веднага ще разберете, че сте се справили. И разберете колко стъпки сте направили и колко калории сте изгорили. Ще ви бъде по-лесно да намирате по 30 минути на ден за физически упражнения - които не трябва да извършвате веднага.

Активни съвети. Когато е време да се раздвижиш.
Като истински личен треньор, Apple Watch Series 3 непрекъснато ще ви мотивира. Сутринта ще получите доклад за напредъка си от вечер - намек, който ще ви помогне да затворите пръстените. И въз основа на данните за вашата активност и часове за обучение, часовникът ще ви предложи нова цел всеки месец.

Поразете приятелите си със своите пръстени за активност.
Дайте достъпна приятелите и семейството си до кръговете си за активност, за да сравняват показателите и да се мотивират. Ще получавате известия за техния напредък и те за вашия. И вие можете да обменяте мотивиращи или шеговити послания.

Празнувайте успехите си с Apple Watch.

Когато можете да запълните пръстен или да постигнете цел, Apple Watch Series 3 празнува това събитие с ярка анимация на цял екран. И за личните рекорди или поредица от високи резултати и постигане на основните цели, вие ще получите виртуални награди.

За хората в инвалидни колички. Фитнес за всички.
Apple Watch Series 3 може да записва физическата активност на хората, които се движат на инвалидни колички. За да се подобри точността, се вземат под внимание различни техники и условия на движение. И в приложението "Обучение" се появиха два вида класове на количката.

Мощно устройство за здраве
Apple Watch Series 3 е винаги на вашата китка, така че е по-лесно да следите здравето си. Можете да контролирате сърдечния ритъм и да се справите с ежедневния стрес. И дори да инсталирате допълнителни приложения, които помагат да се поддържа диета или режим.

Вашият сърдечен ритъм е под ваш контрол. Целият ден.
Apple Watch Series 3 измерва честотата на биенето на сърцето ви през целия ден - в покой, по време на ходене и след тренировка. Ако не сте се упражнявали в продължение на 10 минути и сърдечната честота неочаквано надвишава предварително зададеното ниво, приложението "Пулс" веднага ще ви информира за това.

Незабавно обаждане за помощ.
С помощта на функцията SOS можете бързо да изпратите спешно съобщение до близките си, което ще съдържа информация за местонахождението ви. В същото време ще се покаже информацията на дисплея на часовника, която сте посочили в секцията "Медкарта" на iPhone.

Умът се успокоява. Тялото се отпуска.
Приятната анимация на приложението "Breath" и лекото докосване, което чувствате на китката, ще ви помогне да изпълните правилно поредица от дълбоки вдишвания. Специалните напомняния всеки ден ще ви предложат да отделите няколко минути за тази практика на осъзнаване. И след упражнението ще видите как се е променил пулсът ви.

Приложението "Здраве". Всичко за вашето здраве.
Приложението "Здраве" съхранява информацията, събрана от всички ваши приложения за здраве и фитнес, така че да можете да видите пълната картина. Можете да конфигурирате обобщени данни, да преглеждате информацията отделно за всеки показател и да изучите динамиката. Също така получавате информация за сърдечната дейност, събрана чрез приложението "Pulse".

Ежедневен помощник
Отговорете на обаждането от часовника си. Помолете Siri да включи любимата ви песен. Намерете маршрута до ресторанта, където Ви е срещната. Ако носите Apple Watch Series 3, можете бързо да се справите с ежедневните задачи - направо от китката си.

Разговори и съобщения.
Всичко, което е необходимо за комуникация.
Можете да изпратите съобщение директно от часовника. Отговорете на повикването, наберете телефонен номер или извикайте FaceTime с помощта на програмните клавиши. И дори да слушате съобщения на телефонния секретар. А благодарение на функцията SOS можете бързо да се обадите за помощ при извънредна ситуация.

Siri на Apple Watch. По-умно, по-бързо. И дори говори.
Помолете Siri да създаде напомняне. Намерете отговора на въпроса си. Започнете тренировката. Всичко, което искате да знаете, Siri ще ви каже чрез високоговорителя на часовника или безжичните слушалки.

За различни настроения. С различни настройки.
Нагласете диска, така че да показва важна информация за вас. Или любимата ви снимка. Или най-полезните приложения. В този случай дискът може бързо да се смени и да се премества от край до край. Например, започнете деня с интелигентния циферблат Siri, който непрекъснато предлага актуална информация. И когато е време да вземете децата от училище, променете циферблата на "Toy Story".

В хода на важното.
Apple Watch Series 3 ви информира за важни събития,и ви позволява да поддържате връзка и да ви помага да правите бизнес през деня. Благодарение на по-мощния двуядрен процесор, всички приложения се отварят до два пъти по-бързо. И ако приложението е в Dock, информацията в него се актуализира автоматично.

Основни характеристики на продукта
Лентов материал алуминий
Материал на корпуса алуминий
Цвят на лентата на производителя черно
Капацитет за съхранение 16 гигабайта
Характеристика Алтиметър, 3G данни, акселерометър, фитнес трекер, Bluetooth, 4G данни
Персонализиран пакет Не
Цвят на лентата черно
мрежа отключена
серия Apple Watch Series 3
Размер на кутията 42 mm
Съвместима операционна система iOS - Apple
Операционна система Apple Watch OS

__________________________________

Аксесоари към комплекта: 

1. Кристална кутия
2. 2бр резервни каишки - (S/M & M/L)
3. Магнитно зарядно
4. 2бр адаптера за зареждане - европейски и американски стандарт

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !