За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Смарт часовник Samsung Galaxy Watch3 (41mm) Bluetooth, NFC, 5ATM + IP68, Li-Ion 247 mAh, Mystic Bronze, SM-R850NZDAEUE

  • Тип: Смарт часовник
  • Цвят: Златист
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 203344
  • EAN: 8806090540042
ЦЕНА: 66030лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Смарт часовник Samsung Galaxy Watch3 (41mm) Bluetooth, NFC, 5ATM + IP68, Li-Ion 247 mAh, Mystic Bronze

Часовникът, който отмерва всичко за теб. Galaxy Watch3 комбинира производителност на смартфон и водеща технология за здравето в едно първокласно и класическо устройство. Нашият най-модерен часовник – Galaxy Watch3, ти помага да контролираш живота и здравето си без усилия, грижейки се за доброто ти състояние. Избери между два размера, 45 мм или 41 мм, всеки с циферблат, който скоро няма да забравиш. Предлагат се в първокласни нюанси като мистично черно, мистично сиво и мистично бронзово, с елегантен дизайн, очертан от уникална въртяща се рамка за външен вид, работещ денонощно. Очертан във фина въртяща се рамка, с още по-голям екран, за да виждаш и да се фокусираш върху важните неща по-лесно. Galaxy Watch3 е по-тънък и по-малък, но с 15% по-лек и с изискан външен вид, чиято олекотена рамка пасва идеално на китката ти. Дизайнът на Galaxy Watch3 е изпипан до съвършенство с висококачествена каишка от естествена кожа. Състарената кожа придава естествен вид, а когато я обърнеш, виждаш подсилена кожа, която предпазва от промяна в цвета. Отличителният вид на Galaxy Watch3 се допълва от най-многобройната колекция от циферблати, всички перфектно подхождащи на изящния корпус. Комбинирай по свой вкус при повече от 40 компилации и разполагай с необходимата информацията, и с лесен достъп до любимите си приложения. Galaxy Watch3 използва червени светодиодни и инфрачервени лъчи, за да оцени нивата на SpO2 или количеството кислород в кръвообращението ти. Тъй като насищането с кислород е пряко свързано с физическата активност, можеш да използваш Galaxy Watch3, за да постигаш още по-добри нива в своето ежедневие. Изследвай безстрашно. Galaxy Watch3 автоматично разпознава тежки падания с подобрения си акселерометър, като изпраща SOS сигнал с местоположението ти до твоя контакт за спешни случаи. Galaxy Watch3 записва твоите фази на REM съня, на дълбокия сън и общото време на сън, за да оцени и да ти помогне да подобриш качеството на почивката си. Samsung си партнира с National Sleep Foundation, за да предложи образователно съдържание и съвети за качествен сън директно на твоето устройство и да ти помогне да разбереш и подобриш съня си. Снабден с над 120 програми за домашна тренировка, от които да избираш, Galaxy Watch3 ти помага да накараш тялото си да се движи по собствен ритъм. Избери от телефона си и излъчвай чрез телевизора – докато тренираш, той ще показва сърдечната честота в реално време. Използвай Ridge Sport Band за още по-точна статистика. Ръководството за бягане на Galaxy Watch3 ти помага да поддържаш темпото, като получаваш съвети, докато се движиш. Разширеният алгоритъм анализира как се движиш, за да ти помогне да подобриш формата си и да избегнеш наранявания. Можеш дори да измерваш максималните стойности на потребление на кислорода – VO2, и да следиш своите постижения за деня, седмицата и месеца направо от телефона си.

Характеристики

Дисплей, inch 1.2" (3.05 cm)
Резолюция 360x360
Сензорен дисплей Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Памет, MB 1GB RAM
Дисково пространство, GB 8GB
Операционна система Tizen-based wearable OS 5.5
Съвместими операционни системи Samsung, other Android: Android 5.0 or higher & RAM 1.5GB above, iPhone: iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above
Чипсет Exynos 9110 (10 nm)
Процесор Dual-core 1.15 GHz Cortex-A53
Графичен процесор Mali-T720
Bluetooth Bluetooth 5
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 b/g/n
GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
NFC NFC
Сензори Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Optical Heart Rate Sensor(HRM), Light Sensor
Сигнализация, тип MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB
Водоустойчивост 5ATM + IP68
Батерия, mAh Non-removable Li-Ion 247 mAh battery
Размери (Ш, Д, В), mm 42.5 x 41.0 x 11.3 mm
Тегло, g 48.2 g
Цвят на корпуса Bronze
Цвят на каишката Bronze


Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !