За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Смарт часовник Samsung SM-R810N GALAXY Watch 42mm, Rose Gold, SM-R810NZDABGL

  • Тип: Смарт часовник
  • Цвят: Златист
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 143774
ЦЕНА: 38760лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Смарт часовник Samsung SM-R810N GALAXY Watch 42mm, Rose Gold

 

 

    Остани свързан по-дълго време. Характеристиките на смарт часовник и естественото усещане за аналогов часовник в едно. Galaxy Watch те свързва със света около теб.

    Новата дефиниция за автентичност. Съчетай Galaxy Watch със стила си на живот чрез автентичното разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност. Кръглият циферблат, сенките на стрелките и тиктакащият звук му придават усещане за истински часовник.

    Винаги включен, през цялото време. С Galaxy Watch с винаги включен дисплей, не е необходимо да натискаш бутон или да завърташ пръстена, за да видиш колко е часа. Настрой sAMOLED дисплея да е включен през цялото време, за да виждаш часа независимо дали е ден или нощ.

    Следи своя напредък. В ролята на твой личен треньор, Galaxy Watch ти позволява да спортуваш повече без много предварителни планове. Часовникът ти може да измерва твоя сърдечен ритъм и да проследява шест дейности, когато спортуваш. Избери още опции, за да измерваш до 39+ вида дейности и други занимания, докато преминаваш от едно към друго.

    Проследявай данните за своето здраве. Със Samsung Health можеш да разшириш съществуващите функционалности на Galaxy Watch, за да проследиш и записваш още по-подробни данни за своето здраве, включително сърдечен ритъм и калории.

    Отпусни се и почивай пълноценно. Научи повече за своя нощен режим, за да се чувстваш по-добре на следващия ден. Galaxy Watch проследява качеството на твоя сън, като съхранява информация, включваща 4-те фази на съня. Той също така наблюдава твоите нива на стрес, за да ти помогне да ги понижиш чрез съзнателно дишане.

    Изобилие от приложения. Потърси това, което ти е необходимо, сред голямото разнообразие от приложения за твоя Galaxy Watch. Тъй като броят на доставчиците на съдържание е голям и продължава да расте, изборът е голям.

    Създаден да устои. Носи своя Galaxy Watch навън в дъжда или при други неблагоприятни условия. Неговата водоустойчивост от 5 ATM и издръжливост в екстремни ситуации ти позволяват да си по-активен на открито, без да се повлияват от тежките условия.

    Лесно зареждане. Да заредиш Galaxy Watch не изисква никакви усилия. Постави го на безжичната зарядна поставка и процесът на зареждане започва от само себе си.

 

Характеристики
Дисплей, inch 1.2" (3.05 cm)
Резолюция 360x360
Сензорен дисплей Super AMOLED
Памет, MB 750MB
Дисково пространство, GB 4GB
Операционна система Tizen
Съвместими операционни системи Android 5.0 or higher & RAM 1.5GB above, iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above
Процесор Dual-Core 1.15GHz
Bluetooth Bluetooth v 4.2
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz
GPS GPS,Glonass
NFC NFC
Сензори Акселерометър, Барометър, Жироскопски сензор, Сензор за осветеност
Сигнализация, тип Вибрация, MP3, WAV
Водоустойчивост 5ATM, up to 50m
Батерия, mAh 270mAh
Размери (Ш, Д, В), mm 45.7 x 41.9 x 12.7
Тегло, g 49 g.
Цвят Златен
Гаранция 24 месеца

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !