За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Смартфон LG LGM700N Q6 BLACK 32GB 15.46 инча, черен, LG Q6 BLACK

  • Тип: Смартфон
  • Памет: 32GB
  • Основна камера: 13 MPx
  • Операционна Система: Android
  • Цвят: Черен
  • Размер на Екрана: 5.5'
  • производител: LG
  • каталожен номер: 148683
ЦЕНА: 33770лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Смартфон LG LGM700N Q6 BLACK 15.46 инча, черен

 

 

   LG Q6 дава нова представа за елегантен минималистичен дизайн с корпус без ръбове, без издатина за камерата и напълно разгънат екран със заоблени ъгли. Наслаждавайте се на по-добър образ, докато устройството лежи удобно в дланта на ръката ви.

   Изключително голям екран. Най-новият просторен 5,5-инчов IPS Full HD+ FullVision дисплей ви позволява да видите повече. Екранът със съотношение 18:9 внася ново измерение в зрителното изживяване, предлагано от смартфона. Потопете се в изцяло ново ниво на гледане на видеоклипове, игри и сърфиране.

   Издръжлив от всички страни. Металният корпус на LG Q6 е подсилен с леката рамка „H Beam“, изработена от невероятно здрав алуминий серия 7000. Конструиран е така, че да издържа по-добре на удар от всяка посока.

   Аз, ти и всички останали. Повишете градуса на играта със селфита чрез предна камера с широк ъгъл от 100 градуса, за да поберете повече приятели и по-голяма част от околностите. Широкоъгълната настройка улавя цялата сцена, но можете да зададете настройка с нормален ъгъл, за да направите по-персонални портрети в по-близък план.

   Споделяйте снимки в квадратен формат. С изключителната Square Camera (Квадратна камера) на LG можете да създавате забавни снимки, които си струва да споделите. Четири креативни режима на снимане ви дават възможност да правите уникални и харесвани постове, качвания и споделяния.

   Всичко с една ръка. Достигнете до всичко само с една ръка. По-малката ширина от 69,3 mm прави LG Q6 изключително удобен за докосване, използване и държане. Плоската повърхност на дисплея и оптимизираното скосяване намаляват досадните случайни докосвания, които често се получават при извитите дисплеи.

   Отключвайте с усмивката си. Просто повдигнете телефона си и лицето ви ще го събуди. Подобреното лицево разпознаване отключва телефона ви по-бързо и по-удобно от когато и да било. Вече няма нужда да пишете, чертаете, плъзгате или използвате пръстовия си отпечатък.

 

Характеристики

Part # LGM700N
Дисплей 5.46" Full HD /18:9
Резолюция 2160 x 1080
Процесор Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53
Оперативна памет (RAM) 3 GB
Памет 32 GB
Камера Camera Rear: 13 MP; Camera Front: 5 MP
Операционна система Android 7.1 Nougat
Разширителни слотове microSD, up to 256 GB
Безжична връзка Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth Да
Батерия Lithum Ion, 3000 mAh
Размер 142.5 x 69.3 x 7.9 mm
Тегло (нето) 149 g
Цвят Черен
Гаранционен срок 24 месеца

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !