За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Стойка за телефон Baseus Gravity, за автомобил, Черен, SUWX010001

  • Стойка за телефон Baseus Gravity, за автомобил, Черен, SUWX010001
  • производител: Baseus
  • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
  • каталожен номер: 640029
  • EAN: 6932172616830
ЦЕНА: 2370лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
в промоция
30 дни право на връщане
Информация

Стойка за телефон Baseus Gravity, за автомобил, Черен, SUWX010001

 

 

Описание

Здрава гравитационна стойка за телефон от Baseus е аксесоар, който ще бъде оценен от взискателните шофьори. Моделът SUWX010001 е с подобрена система за монтаж във въздухоотвеждащата решетка. Благодарение на него можете лесно да го монтирате в колата си, като цялата конструкция ще бъде много по-стабилна, отколкото при държачите със стандартна система. Освен това този държач за телефон се характеризира с прецизен механизъм. Така че е изключително издръжлив и много лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона върху панела и челюстите автоматично ще се захванат с оптимална сила, ефективно поддържайки телефона в стабилна позиция.

  • Можете да го управлявате с една ръка - дръжката е с прецизен гравитачен механизъм. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона върху панела на държача и челюстите ще се стегнат автоматично.
  • Вашият телефон ще бъде напълно безопасен по време на шофиране - челюстите за захващане са с подходящ профил. Имат и гумени подложки, които предпазват телефона от надраскване и случайно изплъзване. Така можете да преодолявате трудни маршрути и остри завои без никакви притеснения.
  • Можете лесно да монтирате държача в колата си - Този модел се монтира на вентилационния отвор на вашият автомобил. Благодарение на функционалната, подобрена система за закрепване, целият процес е много плавен и удобен, а цялата конструкция поддържа стабилност, независимо от обстоятелствата.
  • Ще имате надежден аксесоар - дръжката Baseus е изработена от висококачествени материали. Така той е издръжлив и изключително устойчив на механични повреди, а структурата му не скърца, както е при бюджетните дръжки. Със сигурност ще ви служи дълго време, изпълнявайки своята функционалност.

 

Технически характеристики

Марка Baseus
Модел SUWX010001
Материал ABS пластмаса и Силикон
Тип механизъм Гравитационен
Точка на закрепване на въздуховодите
Цвят Черен
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !