За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 инча, 16GB, 1GB RAM, 9-то поколение 2019 г, Лилав

Таблет Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 инча, 16GB, 1GB RAM, 9-то поколение 2019 г, Лилав
Безплатна доставка
  • Процесор: Quad Core / 1.30 GHz
  • RAM Памет: 1GB
  • Твърд диск: 16 GB
  • Размер Дисплей: 7
  • Цвят: Лилав
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • производител: Amazon Kindle
  • каталожен номер: 266738
  • EAN: 840080581552
ЦЕНА: 19990лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
12
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 инча, 16GB, 1GB RAM, 9-то поколение 2019 г, Лилав

 Таблет Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 инча, 16GB, 1GB RAM, 9-то поколение 2019 г, Лилав

Характеристики

Създаден да бъде в крак с децата

Пълнофункционален таблет за деца 6+
С четириядрен процесор, ярък 7-инчов дисплей, двойни камери, Micro USB порт, до 512 GB разширяемо съхранение и 1 година Amazon Kids+.

 

Заредено със съдържание за деца в училищна възраст

Те ще намерят своите любими
Amazon Kids+ е абонамент всичко в едно, пълен със забавно и образователно съдържание от National Geographic, Rabbids Coding, LEGO и др.

Толкова много за разглеждане
Ръчно подбрани и подходящи за възрастта, той включва повече от 20 000 книги, Audible книги, филми, телевизионни предавания, песни, приложения и игри, включително повече от 9 000 заглавия за деца на възраст 6 и повече години, с хиляди заглавия на Испански.

Добавете още към микса
Децата могат да поискат повече съдържание от дигиталния магазин, като Netflix, Toca Life, Zoom или електронни книги. Родителите могат да одобряват покупките и изтеглянията, както и да дават достъп до повече съдържание.

Оставете ги да изследват - с ограничения

Децата могат да сърфират самостоятелно, но с предпазни парапети
. Уеб браузърът е проектиран с вградени контроли, за да помогне за филтрирането на неподходящи сайтове и да ви позволи да блокирате конкретни. Децата също могат да заявяват съдържание от дигиталния магазин, докато родителите одобряват покупки и изтегляния.

Родителите винаги имат контрол
Достъп до лесни за използване контроли в таблото за управление на родителите чрез приложението или уебсайта на Amazon Kids+, за да зададете ограничения и цели, да прегледате историята на употребата и да активирате дигиталния магазин, уеб браузъра и обажданията. Децата нямат достъп до Alexa в Amazon Kids и родителите могат да излязат от Amazon Kids по всяко време, като използват парола. 

Ако се счупи, върнете го и ние ще го сменим безплатно

Готови за реалния живот.

Ние проектирахме тънкия, удобен за деца калъф, за да го предпазим от падане и удари, и му дадохме регулируема стойка, така че децата да могат да ходят със свободни ръце.

 

Технически характеристики

Размер

5,5" x 8,0" x 0,7" (139 мм x 202 мм x 18 мм)

Тегло

15,8 унции (447 грама)

CPU & RAM

Четириядрен 1,3 GHz с 1 GB RAM

Съхранение

16 GB (9,4 GB достъпно за потребителя) вътрешна памет. Добавете microSD карта за до 512 GB допълнително място за съхранение. Някои приложения може да изискват да са инсталирани на вътрешна памет. Актуализациите на приложения или функции може да повлияят на наличното хранилище.

Живот на батерията

До 7 часа четене, сърфиране в интернет, гледане на видео и слушане на музика. Животът на батерията ще варира в зависимост от настройките на устройството, употребата и други фактори, като сърфиране в мрежата и изтегляне на съдържание. Някои софтуерни функции или приложения могат да намалят живота на батерията.

Време за зареждане

Зарежда се напълно за около 4 часа с помощта на микро-USB захранващия адаптер, включен в кутията.

Wifi свързаност

Двулентов wifi с една антена. Поддържа обществени и частни wifi мрежи или горещи точки, които използват двулентовия стандарт 802.11a, 802.11b, 802.11g или 802.11n с поддръжка за WEP, WPA и WPA2 сигурност, използвайки удостоверяване с парола; не поддържа свързване към ad-hoc (или peer-to-peer) wifi мрежи. Wifi 6 (802.11 ax) в момента не се поддържа. Поддържа мрежи от 2,4 GHz и 5,0 GHz.

4G свързаност

N/A

Пристанища

USB 2.0 (micro-B конектор) за свързване към компютър/Macintosh компютър или за зареждане на вашето устройство с включения захранващ адаптер; microSD слот за външно съхранение

Аудио

3,5 мм стерео жак и вграден високоговорител

Сензори

Акселерометър

Спецификации на камерата

2 MP предни и задни камери със 720p HD видео запис

Услуги за местоположение

Услуги, базирани на местоположението, чрез wifi

Налични цветове

Черно, небесно синьо, Doodle и Intergalactic

Допълнителни функции

Външни контроли на силата на звука, вграден Bluetooth с поддръжка за съвместими с A2DP стерео слушалки, високоговорители, микрофон и поддръжка на LE аксесоари

Функции за достъпност

Екранният четец на VoiceView позволява достъп до по-голямата част от функциите на таблета Fire за потребители, които са слепи или с увредено зрение, използвайки преобразуване на текст в говор или свързан опресняващ се брайлов дисплей. Екранната лупа позволява на зрителите да увеличават и намаляват мащаба и да се движат по екрана. Таблетите Fire включват също настройки за достъпност за затворени надписи, размер на шрифта, текст с висок контраст, инверсия на цветовете, корекция на цветовете и преобразуване на стерео в моно аудио. (Надписите не са налични за цялото съдържание).

Включени в кутията

Таблет Fire 7 (9-то поколение), Amazon Kid-Friendly калъф със стойка/дръжка, адаптер за захранване на Amazon, кабел за зареждане с микро-USB (2.0), вградена акумулаторна батерия и 1-годишен абонамент за Amazon Kids+ (автоматично се подновява при приложимо процент).

Възрастова група

Възраст 6+. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ – Дребни части. Не е за деца под 3 години.

Поколение

9-то поколение, издание 2019 г

Доставка

Без доставка !

Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !