За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Amazon Fire HD10, 10.1 инча, Full HD дисплей (1080p) с 2 млн. пиксела, 3GB/64GB, до 12 часа четене, Черен - с нарушена опаковка

Таблет Amazon Fire HD10, 10.1 инча, Full HD дисплей (1080p) с 2 млн. пиксела, 3GB/64GB, до 12 часа четене, Черен - с нарушена опаковка
Безплатна доставка
  • Процесор: MediaTek Helio P60T
  • RAM Памет: 3GB
  • Твърд диск: 64GB
  • Размер Дисплей: 10.1' (1920 x 1080)
  • Цвят: Черен
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • производител: Amazon Kindle
  • каталожен номер: 261421
  • EAN: 840080580357111
ЦЕНА: 28800лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Amazon Fire HD10, 10.1 инча, Full HD дисплей (1080p) с 2 млн. пиксела, 3GB/64GB, до 12 часа четене, Черен - с нарушена опаковка

 

 

Ярък, бърз и мощен
25,6 см (10,1 инча) Full HD дисплей (1080p) с брилянтно цветово представяне; мощен благодарение на 3 GB RAM и осемядрен процесор.

Идеален за в движение
Насладете се на до 12 часа четене, сърфиране в интернет чрез WLAN, гледане на видеоклипове и слушане на музика - отвсякъде. Устройството може да се захранва отново чрез USB-C връзка (2.0). Таблетите Amazon Fire са проектирани да издържат на ежедневието ви. Тестовете за падане показаха, че таблетът Fire HD 10 е 1,7 пъти по-здрав от последния iPad 10.2. Екранът е изработен от подсилено алуминиево-силикатно стъкло.

 

Винаги готов за почивка

Забавление в широкоекранен формат
Full HD дисплей с брилянтно цветово представяне и повече от 2 милиона пиксела, потапящ Dolby Atmos звук, 10% по-ярък дисплей - всичко това събужда филми, епизоди на сериали, игри, приложения, електронни книги и песни както визуално, така и акустично до живот.

Гледайте съдържание, независимо къде
Стриймвате през WiFi или изтегляте съдържание от Netflix, Prime Video, Disney + и др. Слушайте аудио съдържание през вградените високоговорители или се свържете чрез Bluetooth или жака за слушалки.

 

Таблет Amazon Fire HD10, 10.1 инча, Full HD дисплей (1080p) с 2 млн. пиксела, 3GB/64GB, до 12 часа четене, Черен

 

Атакувайте списъка със задачи
Проверявайте имейлите с Microsoft Outlook, докато сърфирате в мрежата. Намерете рецепти и незабавно актуализирайте списъка си за пазаруване. Приложения като OneNote и Notepad улесняват управлението на списъци и напомняния.

Бъдете в течение
Поддържайте връзка с приятелите и семейството си с Zoom, Skype и други. Никога не пропускайте новините благодарение на приложенията за социални медии като Twitter и всичките ви любими източници на новини.

Alexa се радва да помогне

Просто помолете
Alexa да ви свързва с информация, забавление и хората, които означават най-много за вас - просто чрез гласова команда. Alexa може да възпроизвежда видеоклипове или музика, да отваря приложения, да чете прогнозата за времето и да има достъп до съвместими устройства за смарт дом. Просто кажете „Alexa“, за да започнете – дори ако екранът на таблета ви е в режим на заспиване.

Защитата на данните е много важна за нас
Alexa и Fire HD 10 са разработени, за да гарантират защита на данните. Например, можете да преглеждате или изтривате гласови записи и да включвате или изключвате режима за свободни ръце на Alexa по всяко време.

 

Разгледайте Amazon Kids
Родителите могат да създават детски профили, за да ограничат времето на екрана, да задават учебни цели и да управляват съдържание с лесни за използване родителски контроли.

 

  • Бърз и мощен - ефективен осемядрен процесор и 3 GB RAM (50% повече от предишния модел).
  • До 12 часа живот на батерията и 32 или 64 GB вътрешна памет. Разширяем с до 1 TB с microSD карта (продава се отделно).
  • По-ярък дисплей - 25,6 см (10,1 инча) Full HD дисплей с 1080p, брилянтни цветове и повече от 2 милиона пиксела е с 10% по-ярък от предишния модел.
  • Използвайте любимите си приложения, като Netflix, ZDF, ARD, Facebook, Instagram, TikTok и много други чрез Amazon Appstore (Google Play не се поддържа; може да се прилагат такси).
  • Останете свързани - Изтеглете приложения като Zoom или помолете Alexa да извършва видео разговори с приятели и семейство.
  • Правете повече неща едновременно - Проверявайте имейла си, актуализирайте списъците за пазаруване и задайте напомняния. Използвайте любимите си приложения, като Microsoft Office, OneNote и Dropbox.
  • Правете повече с Alexa - пускайте видеоклипове, проверявайте времето, затъмнявайте съвместими светлини и предавайте поточно музика. Всичко това само с вашия глас.
  • По-тесен и по-лек от предишния модел. Екранът е изработен от подсилено алуминиево силикатно стъкло.

 

Таблет Amazon Fire HD10, 10.1 инча, Full HD дисплей (1080p) с 2 млн. пиксела, 3GB/64GB, до 12 часа четене, Черен

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 
 

Екран

25,6 см (10,1 инча) 1080p дисплей (1920 x 1200) с брилянтно възпроизвеждане на цветовете и над 2 милиона пиксела (224 ppi) - за ясна и ярка картина. Екранът е изработен от подсилено алуминиево силикатно стъкло.

Размери

247 x 166 x 9,2 мм

Тегло

465 гр. 

CPU и RAM

Осемядрен процесор с 2.0 GHz и 3 GB RAM

Съхранение

32 GB (включително 24,2 GB за потребителско съдържание) или 64 GB (включително 55,0 GB за потребителско съдържание) вътрешно пространство за съхранение. Добавете microSD карта и разширете пространството си за съхранение с до 1TB. Някои приложения може да се наложи да бъдат инсталирани на вътрешната памет. Актуализациите на приложения или функции може да намалят наличното място за съхранение.

Живот на батерията

Четете, сърфирайте в интернет, гледайте видеоклипове и слушайте музика до 12 часа. Животът на батерията ще варира в зависимост от настройките на устройството, употребата и други фактори, като използване на уеб браузър и изтегляне на съдържание. Някои софтуерни функции или приложения могат да намалят живота на батерията.

Време за зареждане

Пълно зареждане от 0 до 100% за около 4 часа, когато е свързан към предоставения адаптер (9 W), когато устройството е в режим на готовност.

WiFi връзка

Поддържа 2.4 и 5.0 GHz мрежи. Не поддържа връзка към ad hoc безжични мрежи (или peer-to-peer безжични мрежи). Wi-Fi 6 (802.11ax) в момента не се поддържа.

4G връзка

Bluetooth връзка

Интегриран Bluetooth 5.0 LE с поддръжка за A2DP съвместими стерео слушалки, високоговорители, микрофони и LE аксесоари

Връзки

USB-C порт за зареждане (2.0); microSD слот за външно съхранение

Аудио

3,5 мм стерео връзка и два интегрирани високоговорителя; външен контрол на силата на звука

Сензори

Акселерометри, сензори за околна светлина

Камера 2 MP предна камера и 5 MP задна камера със 720p HD видео запис
Микрофони Два интегрирани микрофона
Услуги за местоположение Услуги, базирани на местоположението, чрез WLAN
Достъпност Екранният четец на VoiceView осигурява достъп до по-голямата част от функциите на таблета Fire за хора със зрителни или зрителни увреждания чрез използване на преобразуване на текст в говор или свързан брайлов дисплей. С устройството за уголемяване на екрана потребителите могат да увеличават или намаляват съдържанието на екрана и да преместват увеличителя по екрана. Таблетите Fire включват също настройки за достъпност като субтитри, размер на шрифта, текст с висок контраст, инверсия на цветовете, корекция на цветовете и аудио преобразуване от стерео в моно. (Субтитрите не са налични за цялото съдържание.)
Гаранция и сервиз 12 месеца
Поколение 11. Поколение – 2021г
 refurbished
 
Доставка

Без доставка !

Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !