За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Apple iPad mini 4 Wi-Fi 128GB Silver, MK9P2HC/A

  • Процесор: Dual-Core Processor /1.5 GHz
  • RAM Памет: 2048MB
  • Твърд диск: 128GB
  • Размер Дисплей: 7.9' (2048 x 1536 Pixels)
  • Цвят: Сребрист
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • производител: Apple
  • каталожен номер: 78712
ЦЕНА: 90500лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Apple iPad mini 4 Wi-Fi 128GB Silver

 

 

   Силата е всичко друго, но не и мини. iPad mini 4 се захранва от чип A8 с 64-битова архитектура от настолна класа от второ поколение, която може да обработва дори и най-взискателните ви приложения. Независимо дали редактирате видеоклип, разглеждате снимки или и двете, опитът ви ще бъде плавен и безпроблемен. Всичко, докато се ползва до 10 часа живот на батерията.

   Две невероятни камери. Умно прикрито като iPad. Камерата в iPad mini 4 предлага усъвършенствана оптика, подобрен сензор и създаден от Apple процесор за обработка на сигнали. Той също така включва удобни функции като панорама, видеоклип за прекъсване на времето, slo-mo и режими на запетая и таймер. Камерата FaceTime HD с лице към лицето също е преработена с изискан сензор и по-големи пиксели за още по-добро представяне при слаба светлина. Резултатът? Всички ваши снимки и видеоклипове - и видеоразговори и селфи - изглеждат невероятно ярки.

   Разширена сигурност. Точно на върха на пръста ви. iPad mini 4 използва технологията Touch ID, за да превърне пръстовия ви отпечатък в перфектната незабравима парола. Така можете да отключите устройството само с едно докосване и да запазите личните си данни защитени, дори ако споделяте iPad с някой друг. Touch ID ви позволява да правите сигурни покупки в iTunes, Apple Books и App Store. А с Apple Pay можете да правите покупки в любимите си участващи приложения и в мрежата бързо, удобно и сигурно.

   iOS и iPad. Направено да направи повече заедно. iPad mini 4 работи с iOS, най-напредналата, интуитивна и сигурна мобилна операционна система в света. С подобрени приложения и функции, като Dock, Drag and Drop, многозадачност и Picture in Picture, iOS ви позволява да работите по мощни, но прости начини.

Бърза безжична свързаност. iPad mini се свързва с бързи Wi-Fi и клетъчни мрежи, така че можете да изтегляте съдържание, сърфирате в мрежата и да споделяте документи от почти навсякъде. Когато не сте близо до точка за достъп до Wi-Fi, моделът Wi-Fi + Cellular ви свързва с бързи клетъчни мрежи за данни по целия свят. С Apple SIM можете да изберете план бързо и лесно в над 180 страни и региони директно от вашето устройство.

Приложения, предназначени за iPad. И всичко, което искате да направите с него. iPad mini 4 идва с мощни вградени приложения за нещата, които правите всеки ден, като сърфиране в интернет, проверка на електронната поща, редактиране на филми и снимки, писане на доклади и четене на книги. Има и още невероятни приложения в App Store, предназначени да се възползват от неговия Retina дисплей (вместо просто да разтеглят iPhone приложения). Така че независимо дали става въпрос за фотография, игри, пътувания или управление на вашите финанси, ще намерите приложение, което ще ви помогне да го направите по-добре.

 

Характеристики

Серия iPad mini 4
Софтуер iOS 9
Размер на дисплея, инч 7.9" (20.07 cm)
Резолюция 2048x1536
Тип матрица LED-backlit Multi-Touch display, Fingerprint-resistant oleophobic coating, Fully laminated display, Antireflective coating
Процесор Dual-core 1.5 GHz Typhoon, A8 chip with 64?bit architecture, M8 motion coprocessor
Брой ядра на процесора Dual Core
Памет, MB 2048MB
Дисково пространство, GB 128GB
Слот за карти -
Максимална памет, GB -
Камера, предна 1.2 MP, 720p@30fps, face detection
Камера, задна 8 MP, f/2.4, 32mm, autofocus, face detection
Безжична мрежа Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac)
Пренос на данни no3G
HDMI -
USB Lightning to USB Cable
Bluetooth Bluetooth 4.2 technology
GPS -
TV тунер -
Батерия Non-removable Li-Ion 5124 mAh battery (19.1 Wh)
Цвят Silver
Размери, mm 203.2 x 134.8 x 6.1
Тегло, kg 0.299 kg
Други Sensors: Touch ID, Three-axis gyro, Accelerometer, Barometer, Ambient light sensor

 

Доставка
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след предварителна заявка от клиента.
За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !