За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Fire 7-Tablet mit Alexa, 17,7 cm Display, 8 GB

  • Процесор: Quad-Core 1.3 GHz
  • RAM Памет: 1GB
  • Твърд диск: 8 GB
  • Размер Дисплей: 7' (1024 x 600 Pixels)
  • Цвят: Черен
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • производител: Amazon Kindle
  • каталожен номер: 136155
ЦЕНА: 18000лв с ДДС
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
12
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Fire 7-Tablet mit Alexa, 17,7 cm Display, 8 GB

 

Проектиран за забавление

 

  • Новото поколение на нашия бестселър - сега по-тънък, по-лек, с по-дълъг живот на батерията и подобрен дисплей.
  • Блестящ 7-инчов IPS дисплей с по-висок контраст и по-отчетлив текст, 1.3 GHz четириядрен процесор и до 8 часа живот на батерията. 8 или 16 GB вътрешно хранилище и слот за microSD карти за до 256 GB разширяемо пространство за съхранение.
  • Алекса ви дава бърз достъп до информация и развлечения. Задавайте въпроси, играйте музика, преглеждайте новините или времето, контролирайте интелигентния си дом и още много други неща - просто натиснете бутона за начало и попитайте (активиран от софтуерна актуализация).
  • Насладете се на милиони филми, епизоди от сериали, песни, Kindle книги, приложения и игри -. Включително Amazon Video, Netflix, Facebook, Spotify, TuneIn, Instagram и повече
  • Първите членове получават неограничен достъп до над 2 милиона песни, хиляди филми, серийни епизоди и сигурно съхранение на снимки - без допълнителни разходи.
  • С първостепенно членство или абонамент за Netflix можете да гледате свалените видеоклипове навсякъде - без допълнителни разходи.
  • Увеличете развлеченията си с изключителни функции на Amazon като ASAP, X-Ray, On Deck, Blue Shade и FreeTime Parental Control.

 

Дисплей 17,7 см (7 инчов) сензорен екран, разделителна способност 1024 x 600 с 171 пиксела, възпроизвеждане на SD видео, технология IPS (превключване в самолет) и поляризиращи филтри
размери 192 х 115 х 9,6 мм
тегло 295 грама по 
размер и тегло са зависими от производствения процес и могат да се различават от информацията
CPU и RAM Quad-core 1.3 GHz с 1 GB RAM
памет 8 GB (от които 4,5 GB за потребителско съдържание) вътрешно пространство за съхранение. Добавете microSD карта и разширете паметта си до 256 GB за още повече филми, серии, музика, снимки, лични видеоклипове и приложения. 
Може да има някои приложения, които трябва да бъдат инсталирани на вътрешното хранилище
живот на батерията Четете до 8 часа, сърфирайте в интернет, гледайте видеоклипове и слушайте музика. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, употребата и други фактори, като например използването на уеб браузъра и изтеглянето на съдържание. Действителните резултати може да варират
време за зареждане Зарежда се напълно за по-малко от 6 часа с помощта на включеното микро USB зарядно устройство. Време за зареждане с други, вероятно вече съществуващи Micro USB зарядни устройства малко по-дълго
Wi-Fi връзка Две честоти Wi-Fi. Поддържа публични и частни Wi-Fi мрежи и точки за достъп до стандарта 802.11a, 802.11b, 802.11 грама или 802.11n и използване криптиране чрез WEP, WPA и WPA2 с удостоверяване с парола; не поддържа връзки към ad hoc (или peer-to-peer) безжични мрежи
връзки USB 2.0 порт (Micro-B) за свързване към PC / Mac или за зареждане чрез приложения адаптер; microSD слот за външно хранилище
звуков 3,5 мм стерео връзка и вграден високоговорител
Поддържани формати Kindle (AZW), KF8, TXT, PDF, незащитен MOBI, PRC роден, Audible Enhanced (Дах), DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP, DRM-свободен AAC, MP3, MIDI, PCM / WAVE, OGG, WAV, M4V, MP4, AAC LC / LTP, HE AACv1, HE-AACv2, MKV, AMR-NB, AMR-WB, HTML5, CSS3, 3GP, VP8 (WebM)
сензори акселерометър
камера VGA предна камера, задна 2MP HD камера
Услуги, базирани на местоположение Услуги, базирани на местоположение чрез WLAN.
Налични цветове черно
допълнителни функции Външни контроли за сила на звука, вградена Bluetooth с поддръжка на слушалки, говорители, микрофон и LE аксесоари, съвместими с A2DP
достъпност Благодарение на екранните четци на VoiceView и подобрителите на екрана, повечето от функциите на Fire Tablet са достъпни. Четецът на екрани VoiceView работи с всепризнатата система за синтез на реч IVONA, която прави текста възможно най-естествен. Fire OS 5 включва кръстосани субтитри, персонализируеми размери на шрифта (до 50% мащабиране) и набор от опции за форматиране, като например персонализируеми цветове и разстояния. Текст-към-говор. Размерът на шрифта и цветът на шрифта могат да се коригират, Интегриран речник
системни изисквания Може да бъде пуснат в експлоатация веднага - не е нужно настройка, софтуер или компютри за изтегляне на съдържание
Alexa Някои умения и услуги подлежат на промяна, може да не са на разположение извън Германия или да изискват допълнителен абонамент или такса. Алекса е достъпна само за клиенти в Германия и Австрия

 

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !