За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Samsung GALAXY Tab S5e, 10.5 инча (26.67 cm) Super AMOLED WQXGA дисплей, черен, SM-T720NZKABGL

  • Процесор: Qualcomm Snapdragon 670
  • RAM Памет: 4GB
  • Твърд диск: 64GB
  • Размер Дисплей: 10.5
  • Цвят: Черен
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • Qualcomm Snapdragon 670
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 156792
  • EAN: -
ЦЕНА: 98660лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Samsung GALAXY Tab S5e, 10.5 инча (26.67 cm) Super AMOLED WQXGA дисплей, черен

 

Таблет Samsung GALAXY Tab S5e, 10.5 инча (26.67 cm) Super AMOLED WQXGA дисплей, черен, SM-T720NZKABGL

 

Много повече възможности, в много по-тънка форма
Повече възможности, по-малка форма. Отстранихме натрупванията, като същевременно предоставяме най-важното за един таблет. Възползвай се от всичко това. По-малко, реално означава повече със Samsung Galaxy Tab S5e.

Свръхлек в движение
Олекотен дизайн, който ти осигурява удобна връзка с това, което харесваш най-много. Тънък 5.5mm и с тегло около 400g, Galaxy Tab S5e е достатъчно лек, за да ти е удобно с него. Отпусни се или се забавлявай свобдно с гледане на филми, или контролирай домакинските уреди*, без да се чувстваш отегчен или объркан.

Красив дизайн, който можеш да видиш и усетиш
Дизайн, който съответства на усета ти за стил. Galaxy Tab S5e има полиран метален корпус тип unibody със съвършен метален завършек. Нещо повече, той идва в три монохроматични цвята, включващи златно, сребърно и черно, които се сливат с начина ти на живот.

Фокусирай се само върху това, което искаш да видиш
Виж само това, което ти искаш, когато ти искаш. С One UI, Galaxy Tab S5e свежда до минимум безпорядъка на дисплея, като управлява съдържанието така, че да е най-подходящо за теб. Просто докосни и се съсредоточи върху това, което искаш да видиш и прочетеш, по един детайл в определен момент, за по-балансирано усещане на таблета.

Екран, който ще трябва да видиш, за да повярваш
Извлечи повече от съдържанието, което обичаш да гледаш. Galaxy Tab S5e разполага с ярък 10.5-инчов sAMOLED дисплей, който осигурява удивително възпроизвеждане на цветове и оптимални нива на яркост на екрана. Сега имаш възможност напълно да се отдадеш на любимите си филми или сериали по Netflix*.

Перфектно настроен за реалистичен звук (
Включвайки Quad Speaker системата от AKG, Galaxy Tab S5e ти позволява да слушаш любимата си музика чрез Spotify с богат и реалистичен звук. С триизмерния Dolby Atmos съраунд звук ще бъдеш напълно завладян от това, което е на екрана.

Таблет, който слуша командите ти
Galaxy Tab S5e разбира нуждата ти от непрекъснато движение. Ето защо разполага с вградена функционалност Bixby Voice. Сега е нужна само една проста команда към Bixby, за да включиш музикалния си списък за деня или да контролираш уредите у дома*, докато си навън.

Споделяй, за да запазиш връзката с близките си
Включи всички в забавлението. С помощта на Family Share, Galaxy Tab S5e ти позволява лесно да се свързваш и споделяш снимки, напомняния, бележки и събития от календара на всеки член от семейството. Сега си една стъпка по-близо до възможността да събереш всички заедно.

Най-накрая една причина да оставиш телефона си
Остани свързан дори когато телефонът ти е извън обхват. Galaxy Tab S5e безпроблемно синхронизира твоя смартфон Galaxy, така че да не пропуснеш нито едно входящо обаждане. Също така ти позволява да отговаряш на спешни текстови съобщения, така че никога да не губиш връзка.

Повече мощност, когато наистина ти е необходима
Нека хубавите моменти да не спират. Galaxy Tab S5e се предлага с бързо зареждащ се 7,040mAh (типичен)* живот на батерията за продължителна употреба. Това означава, че можеш да се забавляваш с до 14.5 часа гледане, без да трябва да се притесняваш за изчерпването ѝ .

Мощна сигурност, създадена за теб
Предоставен достъп единствено за теб. Galaxy Tab S5e разполага с функцията за разпознаване на лица, така че само ти да можеш да преглеждаш личното си съдържание. Нещо повече, с вграденото сканиране на пръстови отпечатъци към бутона за включване можеш да пропуснеш дългите пароли, когато спешно трябва да отвориш устройството си .

Проектиран да бъде винаги една крачка пред теб
Galaxy Tab S5e идва с 4GB RAM и 64GB ROM или 6GB RAM и 128GB, както и до 512GB външна памет с поддръжка на microSD карта. Сега устройството ти може да работи при оптимални нива, когато играеш или гледаш съдържание онлайн.

 

Партиден номер SM-T720NZKABGL
Размер на екрана 10.5'' Super AMOLED (2560 x 1600 )
Номер на модела SM-T720
Наименование на процесора Snapdragon 670 (2x2.0 GHz 360 & 6x1.7 GHz)
  Quad-core 1.3GHz
Процесор Qualcomm
Памет 4 GB
Флаш памет 64GB
  microSD, up to 128 GB
WiFi  Да
Bluetooth  Да
GPS  Да
NFC  Не
Версия на операционната система Android 9.0 (Pie)
Операционна система Android
USB 1x USB Type-C
Предна камера 8.0-megapixel
Задна камера 13.0-megapixel
Жак за микрофон/слушалки  Да
Батерия Li-Po 7040 mAh
Тегло 0.400
Гаранция 2 години
Цвят Черен

 

 
 
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !