За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Твърд диск SSD Samsung 860 QVO, 2 TB, V-NAND Flash, 2.5 инча, SATA 6Gb/s, MZ-76Q2T0BW

  • За: Преносими компютри
  • Капацитет: 2TB
  • Интерфейс: SATA3 (6.0Gb/s)
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 152736
  • EAN: 8801643443740
ЦЕНА: 51610лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Твърд диск SSD Samsung 860 QVO, 2 TB, V-NAND Flash, 2.5 инча, SATA 6Gb/s

 

По-високата скорост е новият стандарт на работа

Със скорост на четене до 550 MB/s и до 520 MB/s за запис, чувството е като с чисто нов компютър – бързо зареждане, изключване, прехвърляне на данни и реакции на приложенията. Технологията Intelligent TurboWrite увеличава скоростта за запис и поддържа дългосрочно висока производителност с по-голям променлив буфер.


*Производителността може да варира в зависимост от версията на фърмуера на SSD, хардуера и конфигурацията на системата. Производителността при последователно записване е измерена при активирана технология Intelligent TurboWrite. Последователното записване може да не поддържа същата производителност за частта от данните, надхвърляща размера на Intelligent TurboWrite буфера. Показателите за последователна производителност се базират на CrystalDiskMark v. 5.0.2. Случайните измервания на производителността се базират на IOmeter1.1.0.* Конфигурация на тестовата система: Intel® Core i7-4790k Процесор на 4GHz, DDR3 1600 MHz 8 GB, Операционна система – Windows 7 Ultimate 64bit, чипсет-ASUS-Z97-PRO* Технологията Intelligent TurboWrite настройва размера на буфера до оптимално ниво в рамките на използваемото дисково пространство‡ до 42 GB за модела от 1 TB и до 78 GB за моделите от 2 TB и 4 TB. За повече информация относно Intelligent TurboWritе, виж www.samsungssd.com.

Сигурна надеждност

860 QVO е твоята надеждна алтернатива на устройствата за съхранение, изградена чрез технологията Samsung V-NAND и подкрепена от ограничена гаранция от 3 години или до 1440 TBW (записани терабайти). Подробният анализ на схемите за използване на SSD дискове сред потребителите, който Samsung проведе, показа достойна за доверие оценка на TBW сред ежедневните потребители на компютри.


* TBW: Записани терабайти* Гаранционни TBW: 360 TBW за модел 1 TB, 720 TBW за модел 2 TB и 1440 TBW за модел 4 TB. *3 години или TBW, което настъпи първо. За повече информация относно гаранцията, виж приложената гаранционна декларация в опаковката.

Интелигентна съвместимост

Възползвай се от по-бързата и безпроблемна комуникация с твоята хост система. Усъвършенстваният ECC* алгоритъм и новият Samsung MJX контролер генерират по-високи скорости, а подобреният TRIM улеснява съвместимостта с Linux.


* Код за корекция на грешките (Error Correction Code)

Терабайтов Капацитет

Широк капацитет при висока скорост си струва смяната на устройство. Терабайтовият капацитет при бърз SSD диск довежда работата с компютъра до нови измерения. Премини от различни устройства за съхранение към бързината на един-единствен SSD диск, за да съхраняваш едновременно операционната си система, приложенията и масивно количество данни на едно място.
 
 
*1 GB = 1 000 000 000 байта по IDEMA. Определена част от капацитета може да се използва за съхранение на системни файлове и поддръжка, така че действителният капацитет може да се различава от посочения на етикета на продукта.

Samsung Magician

Усъвършенстваното управление на устройството е разработено да бъде лесно за употреба. Софтуерът на Samsung Magician ще ти помогне да следиш пространството на диска си. Набор от лесни за употреба инструменти помагат да поддържаш актуалността на устройството си, да наблюдаваш състоянието и скоростта на диска и дори да повишиш производителността му.
 
 
 
Характеристики
Предназначен за Лаптопи
Тип Вътрешен
Форм фактор 2.5 " (7 mm)
Капацитет 2TB
Интерфейс SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
Скорост на четене 550 MB/s
Скорост на запис 520 MB/s
Технология Samsung V-NAND 4bit MLC
Гаранция 3 години
Уебстраница https://www.samsung.com/sg/memory-storage/860-qvo-sata-3-2-5-ssd/MZ-76Q2T0BW/

 



 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !