За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Телевизор LG 43UN711C0ZB, 43

  • Размер на екрана: 43'
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels /Ultra HD
  • Тип матрица: LED
  • Скорост на опресняване: 100 HZ
  • Цвят: Черен
  • производител: LG
  • каталожен номер: 235201
ЦЕНА: 74890лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Телевизор LG 43UN711C0ZB, 43 инча 4K UltraHD IPS TV 3840 x 2160, DVB-T2/C/S2, Smart TV,  4K Active, USB, Bluetooth, CI, Hotel mode, 43UN711C0ZB

 

Телевизорът LG UHD TV беше създаден, за да ви забавлява, като издига всичко, което гледате, на ново ниво. Независимо дали става дума за кино, спорт или игри, той предлага истински 4K изображения с реалистични цветове и фини детайли. Насладете се на по-реалистични изображения с разделителна способност, четири пъти по-голяма от тази на Full HD. Процесорът отстранява видеошума и създава по-реалистични цветове и контраст. Изображенията с ниска разделителна способност се обработват така, че тя да бъде повишена, и се възпроизвеждат с качество, близко до това на 4K. Интелигентният LG AI ThinQ внася повече удобство в живота ви. *Разпознаването на естествен глас ви дава възможност да управлявате и контролирате домашната IoT екосистема. Процесорът автоматично изключва омекотяването на движението, за да се получи картина с ефект на пълно движение. Гледайте филми и друго съдържание при запазени творчески идеи и кинематографично изживяване. Телевизорите LG UHD TV осигуряват оптимално качество на картината с HDR с помощта на основните HDR формати, включително HDR 10 Pro и HLG Pro. Няколкото виртуални аудиоканала създават звуково преживяване, в което можете да се потопите. Насладете се на изящен диалог и усъвършенстван звук, сякаш сте на самата сцена. Получете достъп до приложението Apple TV и Netflix. Направете избор сред най-новите филми, ТВ шоута, документални филми и спортни събития на живо, като можете да намерите всички тях на едно място. HGiG разпознава характеристиките на телевизора и качеството на картината, след което настройва HDR графиката, за да осигури върховно изживяване при HRD игрите. Телевизорите LG UHD TV дават възможност на потребителите да поемат пълен и незабавен контрол върху игрите без никакви забавяния. Гледайте играта на любимите си отбори на дисплей с невероятно реалистични цветове, без значение къде сте седнали. Създайте ефект на съраунд звук, като свържете които и да са два Bluetooth високоговорителя към вашия LG UHD TV. Потопете се още по-дълбоко в играта и почувствайте реалната й атмосфера. Предупреждението за спортно събитие ви уведомява преди, по време и след игрите. Не се притеснявайте, че ще пропуснете голямото спортно събитие, дори ако гледате нещо друго. Насладете се на повече съдържание чрез услугите за стрийминг, включително Netflix, YouTube и много други. А новодобавената функция за гласово управление ви дава възможност да управлявате домакинските уреди с гласови команди. Тънката скосена част и гладките модерни линии на LG UHD TV добавят нотка на първокласна естетика към дома ви и подобряват зрителните ви впечатления.

 

Характеристики

Размер на екрана, inch 43" (124.46 cm)
Вид на екрана Flat
Технология LED
Резолюция 3840x2160
Smart функция webOS Smart TV
Smart асистент Google Assistant compatibility, Amazon Alexa compatibility, Netflix compatibility
Честота, Hz 100Hz
Тунер DVB-T2/C/S2
Аудио 20W, 2.0ch, Clear Voice III, Wireless Sound Sync, Ultra Surround, Magic Sound Tuning
Мрежа Ethernet
Безжична мрежа Wi-Fi Built in
Bluetooth Bluetooth
Изводи за свързване 3 HDMI, 2 USB, Composite In (AV), Component In (shared composite), ARC (Audio Return Channel), RF in, CI Slot, Digital Audio out (optical)
Енергиен клас G
Консумация, kWh/1000h 65 kWh
Размери с поставка (Ш, Д, В), cm 97.5 x 21.6 x 62.7
Цвят Black
VESA размер, mm 200 x 200 mm
Гаранция 24 месеца
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !