За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Телевизор LG 49 инча 4K Ultra HD TV с технология HDR Pro и webOS 3.0 49UH6507

  • Размер на екрана: 49'
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels /Ultra HD
  • Тип матрица: LCD
  • Скорост на опресняване: 1200 Hz
  • Цвят: Сребрист
  • производител: LG
  • каталожен номер: 81011
ЦЕНА: 121710лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Телевизор LG 49 инча 4K Ultra HD TV с технология HDR Pro и webOS 3.0 49UH6507

Телевизор LG 49 инча 4K Ultra HD TV с технология HDR Pro и webOS 3.0. Промоционални оферти и ниски цени. Бърза доставка. Пазарувай в Mallbg.

 

HDR Pro

HDR Pro регулира яркостта на екрана, за да показва естествени и ясни изображения. С LG UHD TV можете да подобрите цветовете чрез регулиране на яркостта на екрана и да виждате всеки детайл. Вече можете да се наслаждавате на живо и естествено съдържание с HDR Pro.

 

 

ULTRA Luminance

ULTRA Luminance изпраща остатъчните токове от тъмните зони към ярките, за да подобри контраста. Тъй като LG SUPER UHD TV има отлични възможности да изразява черния цвят и при открояване на границата между тъмнината и ярките изображения, зрителите могат да се наслаждават на повече изображения при по-голяма отчетливост и яснота.

 

 

ColorPrime Pro

"ColorPrime Pro" създава живи изображения при използване на широка гама цветове. LG UHD TV предлага истинско визуално изживяване с богати цветове.

 

 

Метален дизайн

Обогатете своя интериор с модерен метален дизайн, който незабележимо се вписва в интериора на вашия дом.

 

 

3D Color Mapping

Функцията 3D Color Mapping показва напълно естествени цветове, благодарение на алгоритъма за разпределение на 3D гамата. Това позволява да се наслаждавате отблизо на естествени цветове чрез минимизиране на цветовите изкривявания.

 

 

Local Dimming

Функцията "Local Dimming" разделя телевизионния екран на много блокове, за да регулира осветяването. Тъй като осветяването се управлява от модулите на блоковете, то може ясно да изрази детайлите на всеки от регионите на екрана. Това позволява на потребителите да се наслаждават на по-дълбоки черни цветове при ясни, отчетливи изображения.

 

 

Широк зрителен ъгъл

Дизайнът на дисплея позволява реалните изображения да се виждат точно в същата позиция от всички зрителни ъгли. Това разрешава да се наслаждавате на живи, естествени цветове от всяко място в пространството.

 

 

webOS 3.0

LG Smart TV webOS 3.0 е създадена да се използва лесно и осигурява вълнуващо изживяване, така че всичко да се използва просто и забавно. Всичко, което трябва да направите, е да си почивате, тъй като webOs 3.0 подобрява работата с телевизора повече от всякога.

 

 

ULTRA Surround

ULTRA Surround предоставя високо качество при слушане, което сякаш ви обгръща от всички посоки с богат звук. Максимизирате своето 4K визуалното преживяване.

 

 

Характеристики

Размер на екрана, inch 49" (124.46 cm)
Технология LED
3D -
3D очила, бр. -
Резолюция 3840x2160
Smart функция webOS 3.0
Камера -
Честота, Hz 1200 PMI
Тунер DVB-T2/C/S2
Аудио Speaker System 20W / 2ch, ULTRA Surround, Smart Sound Mode, Clear Voice III, 6 Sound Modes (Standard,Cinema,Clear VoiceIII,Sports, Music,Game)
Мрежа Да
Безжична мрежа WiFi 802.11.n
Изводи за свързване 2 USB 2.0, Headphone out / Line out, CI Slot, RS-232C, 3 HDMI, Bluetooth, Digital Audio Out (Optical), Component In (Composite Share), 2 RF in
Енергиен клас A+
Консумация, W 57W
Размери с поставка, cm 110.6 x 70.1 x 21.6
Цвят Metallic/Titan
VESA размер, mm 300 x 300

 

_info

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !