За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Телевизор Philips 65PUS7855/12, 65 инча (164 cm), UHD 4K LED 3840 x 2160, Saphi OS, 3 side Ambilight, Wifi N, LAN, Silver, 65PUS7855/12

  • Размер на екрана: 65'
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels /Ultra HD
  • Тип матрица: LED
  • Скорост на опресняване: 60 HZ
  • Цвят: Сребрист
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 231353
  • EAN: 8718863023426
ЦЕНА: 135140лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Телевизор Philips 65PUS7855/12, 65 инча (164 cm), UHD 4K LED 3840 x 2160, Saphi OS, 3 side Ambilight, Wifi N, LAN, Silver, 65PUS7855/12

 

Добавете нови измерения към вашето гледане. Този Smart TV на Philips се предлага с вградена Alexa, за да можете да го управлявате с гласа си. Ambilight задава настроението за филми, музика или игри. Качеството на картината е толкова блестящо, колкото и съдържанието, което обичате.

С Philips Ambilight всеки момент се изживява по-силно. Интелигентните светодиоди на ръба на телевизора реагират на действието на екрана и излъчват обвиваща светлина, която просто пленява. Опитайте веднъж и ще се чудите как бихте могли да гледате телевизия без него.

 

Поради съвместимостта с премиум звуковите и видео формати Dolby, HDR съдържанието, което гледате, ще изглежда и звучи великолепно и реалистично. Независимо дали става дума за най-новата онлайн поредица или комплект Blu-Ray дискове, ще се насладите на контраст, яркост и цвят, които отразяват първоначалните намерения на режисьора. Ще се насладите на просторен звук с яснота, детайлност и дълбочина.

Достъп с един бутон до приложения, включително Netflix и Prime Video.

SAPHI е бърза и интуитивна операционна система, чрез която използването на Philips Smart TV се превръща в истинско удоволствие. Възползвате се от специално качество на изображението и достъп чрез един бутон до ясно меню, основано на икони. Управлявайте телевизора си лесно и бързо се придвижете до популярните приложения на Smart TV на Philips, включително YouTube, Netflix и Amazon Prime Video.

Процесор Philips P5. Независимо от източника, винаги перфектен.

Процесорът Philips P5 Perfect Picture предлага изображение, толкова красиво, колкото съдържанието, което харесвате. Детайлите са значително по-дълбоки. Цветовете са живи, а тоновете на кожата изглеждат естествени. Контрастът е толкова ясен, че ще усетите всички детайли, движението е толкова плавно, че никога няма да загубите топката от поглед, независимо колко бърза е играта.

Телевизор Philips 4K UHD. Живо HDR изображение. 

HDR10 + Вижте още какво е замислил режисьорът.

Телевизорът е готов да се възползва максимално от HDR10+ видео формата. Нивата на контраст, цвят и яркост се регулират от кадър на кадър. Независимо дали става дума за поредица, която не е за пропускане, или за нов блокбъстър, сенките ще бъдат по-дълбоки. Ярките повърхности ще светят. Цветовете ще бъдат по-реални.

Вградена Alexa. Гласът ви е дистанционното управление.

Сега можете да използвате гласа си за управление на Philips Smart TV. Можете да поискате от Alexa да смени каналите, да превключи на гейминг конзола или да контролира интелигентни домашни устройства, като светлини и термостати. С Alexa можете да правите всичко това и много повече.

Работи с Google Assistant

Вече можете да управлявате вашия Saphi TV от устройства на Google, като Google Home, Google Nest и Google Nest mini. Гледайте и възпроизвеждайте любимото си съдържание на Saphi TV, като използвате устройства на Google.

Характеристики

Размер на екрана, inch 65" (165.10 cm)
Вид на екрана Flat
Технология LED
Резолюция 3840x2160
Smart функция Saphi OS
Smart асистент Amazon Alexa built-in
Честота, Hz 60Hz
Тунер DVB-T / T2 / T2-HD / C / S / S2
Аудио 20 W, AI sound, Dolby Atmos, Dolby bass enhancement, Dolby volume control, 5-band equalizer, Clear dialogues, Night mode
Мрежа Built-in Ethernet
Безжична мрежа Wi-Fi Built in
Bluetooth -
Изводи за свързване 3 HDMI, 2 USB, Satellite connection, CI +, Digital audio output (optical), Headphone out
Енергиен клас G
Консумация, kWh/1000h 108 kWh
Размери с поставка (Ш, Д, В), cm 145.9 x 27.5 x 86.7
Цвят Silver
VESA размер, mm 400 x 200 mm
Гаранция 24 месеца

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !