За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Телевизор Philips UHD, DVB-T2/C/S2, Android TV, Ambilight 3, Nano IPS pannel, Quad core,2900 PPI, RC Keyboard+Voice,Micro Dimming Pro,DTS,75PUS8303/12

  • Размер на екрана: 75'
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels /Ultra HD
  • Тип матрица: LED
  • Скорост на опресняване: n/a
  • Цвят: Сребрист
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 148506
ЦЕНА: 421980лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Телевизор Philips UHD, DVB-T2/C/S2, Android TV, Ambilight 3, Nano IPS pannel, Quad core,2900 PPI, RC Keyboard+Voice, Micro Dimming Pro, DTS

 

 

   Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектно, какъвто и да е източникът. Видеопроцесорът Philips P5 Perfect Picture доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а оттенъците на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. А движението е толкова плавно, че никога няма да изгубите топката от поглед – без значение колко бърза е играта.

   HDR Premium. Подобрен цвят, дълбочина и размери. High Dynamic Range Premium е нов видеостандарт. Той променя завинаги домашното забавление чрез усъвършенстване на нашето приложение на контраста и цвета. Насладете се на сетивно изживяване, което улавя автентичната пълнота и жизненост, но въпреки това точно отразява съдържанието, което е заложил режисьорът. Крайният резултат? Акценти с прекрасна яркост, по-богат контраст и цветове и живи детайли, каквито никога досега не сте виждали.

   Google Play Магазинът и галерията с приложения на Philips. Още неща, на които да се радвате. Идете отвъд традиционното телевизионно програмиране с Google Play Магазина и галерията с приложения на Philips. Изживейте безкрайно много филми, телевизия, музика, приложения и игри онлайн. Още неща, на които да се радвате.

   Ambilight. Пренесете емоцията отвъд екрана. С Ambilight на Philips филмите и игрите стават по-завладяващи. Музиката получава свое светлинно шоу. А екранът ви ще се усеща по-голям, отколкото е. Интелигентните светодиоди около ъглите на телевизора разпределят екранните цветове по стените и в стаята в реално време. Получавате перфектно настроено околно осветление. И още една причина да обичате своя телевизор.

   Изключително тънък екран с тънки стойки. Приближете света до себе си, насладете се на всеки един детайл през телевизора Philips с по-голям размер, невероятно тънък екран с тънки стойки, който не само предоставя функционалност, но също така създава невероятно зрително изживяване за вас.

   Вграден Google Assistant. Съдържание и още на ваше разположение. Управлявайте вашия Android TV за Philips с гласа си. Искате да поиграете, да гледате Netflix или да откриете съдържание и приложения в Google Play Магазин? Само кажете на телевизора си. Може дори да управлявате всички интелигентни домашни устройства, съвместими с Google Assistant, за да приглушите светлината и да настроите термостата за филмовата вечер. Без да ставате от дивана.

   Трипръстенова технология на Philips. Повече пространство за звук. С подобрената технология Philips Triple Ring разполагаме с по-мощно движение на високоговорителите в събуфърите. Повече движение означава по-голямо въздействие – така че ще се наслаждавате на мощен звук дори и в нашия тънък дизайн на телевизора Philips.

   Широка цветова гама. Повече цветове. По-голяма наситеност. Широката цветова гама увеличава стандартната цветова гама от 72% до 90% ~ 99%, което води до по-ясни и искрящи цветове. Най-зеленото зелено, най-синьото синьо и най-червеното червено: разширените свойства за възпроизвеждане на цвят от телевизор 4K Ultra HD са по-близо от всякога до качеството на дигиталното кино.

   Micro Dimming Pro. Интелигентен контраст за динамичните сцени. Micro Dimming Pro оптимизира контраста на вашия телевизор въз основа на осветеността в стаята. В комбинация със специализиран софтуер, който анализира картината в 6400 различни зони, вие ще се насладите на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично визуално изживяване – денем или нощем.

 

Характеристики

Партиден номер 75PUS8303/12
Максимална височина (mm) 964.3
Година на производство 2018
Тегло с опаковка (kg) 58.8
Максимална ширина (mm) 1678.8
Размер на екрана: 75"
Уебстраница https://www.philips.bg/c-p/75PUS8303_12/8300-series-ultra-slim-4k-uhd-led-android-tv-with-ambilight-3-sided
Максимална дълбочина (mm) 75.4
Тип на екрана на дисплея: 4K Ultra HD LED
Височина на опаковката (mm) 1116
Разделителна способност: 3840 x 2160 Pixels
Ширина на опаковката (mm) 2034
Дълбочина на опаковката (mm) 242
Wi-Fi 802,11g Да
Pause TV Да
USB запис Да
Дистанционно: Клавиатура
  с глас
Ambilight Spectra, 3-странен
Подобрение на картината: Micro Dimming Pro
  HDR Premium
Изходна мощност: 25 W
Ethernet-RJ45 Да
Вграден тунер: DVB-C
  DVB-T
  DVB-T2
  DVB-S
  DVB-S2
HDMI 4
USB 2
Изход за слушалки Да
Common Interface (CI+) Да
Стойка за маса: Да
VESA съвместимо окачване на стена: 600 x 400
Warranty 2 години
Тегло(kg) 44.5

 

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !