За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Телевизор Samsung 65 65NU8072 4K UHD LED TV, SMART, HDR 10+, 2100 PQI, DVB-T2CS2 x 2, WI-FI, PIP, 4xHDMI, 2xUSB, Silver, UE65NU8072TXXH

  • Размер на екрана: 65'
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels /Ultra HD
  • Тип матрица: LED
  • Скорост на опресняване: n/a
  • Цвят: Сребрист
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 147977
ЦЕНА: 263190лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Телевизор Samsung 65 65NU8072 4K UHD LED TV, SMART, HDR 10+, 2100 PQI, DVB-T2CS2 x 2, WI-FI, PIP, 4xHDMI, 2xUSB, Silver

 

 

   HDR Elite, открий скритите детайли. Можеш да получиш повече от съдържанието си, без да пропускаш дребните детайли, с телевизор Samsung Premium UHD. HDR Elite предлага широк диапазон от нива на яркост, което ти дава възможност да виждаш ясно дори в най-тъмните и най-ярките сцени.

   HDR 10+ вдъхва живот на визията на създателите на съдържание. Като усъвършенствана HDR технология, тя оптимизира всяка сцена за по-забележително HDR изразяване.

   Ultra Slim Array. Виж как детайлите изпъкват с дълбоки нива на контраст. Ultra Slim Array контролира задното осветяване, така че тъмните сцени да са по-тъмни, а ярките - по-ярки.

   Dynamic Crystal Colour. Виж от първа ръка как динамичните, кристално ясни цветове вдъхват живот на изображенията. След като се насладиш на по-широк диапазон от цветове, няма да искаш да се върнеш назад.

   Игрови режим. Игровия режим ти осигурява най-добрата среда за игра. Минимално забавяне на въвеждането - динамично действие с бързо взаимодействие и минимално забавяне.

   Реална 4K UHD резолюция. Наслаждавай се на отчетливи, ярки изображения с телевизор 4K UHD, който има 4 пъти повече пиксели от телевизор FHD. Вече можеш да видиш дори най-малките детайли във всяка сцена.

   Суперголям телевизор, виж по-голямата картина. Наслаждавай се на екранно забавление с много по-голям мащаб. Получаваш спиращо дъха кинематографско изживяване и дори можеш да се почувстваш сякаш си на спортния двубой с подобрено ниво на всеобхватно преживяване. Ярки цветове и по-прецизни детайли – ще искаш да виждаш още и още.

   Дизайн без граници. Приготви се да се потопиш в своя телевизор Premium UHD. Без рамка от 3 страни този елегантен дизайн те отвежда на едно друго ниво на завладяващо зрително изживяване.

   360° дизайн, това е минимализъм. Разкошен на външен вид – минималистичният дизайн изглежда зашеметяващ, независимо къде седиш. Тънкият дизайн добавя нотка елегантност и финес към твоето пространство.

   Интелигентен начин да се насладиш на смарт телевизора. Докосни се до забавлението по един по-бърз, лесен и интелигентен начин. Едно дистанционно за управление на всичко – опростен център за управление на всички устройства. Търси по-малко, гледай повече. Да се насладиш на телевизията никога не е било по-лесно.
   One Remote Control. Лесно управлявай всички свързани устройства и съдържание само с едно дистанционно управление. То има и функция за автоматично откриване, която автоматично свързва и обозначава всички свързани устройства. Лесно за намиране, лесно за използване - cамо едно дистанционно управление.

   Приложението SmartThings – само едно приложение за всичко. Приложението SmartThings предлага също и функции като дистанционно управление и табло.

 

Характеристики

Размер на екрана, inch 65" (165.10 cm)
Вид на екрана Flat
Технология LED
3D Не
3D очила, бр. Не
Резолюция 3840x2160
Smart функция Smart
Динамичен контраст Mega Contrast
Честота, Hz 2 600 PQI
Тунер DVB-T2CS2 x 2
Аудио 40W, 2.1CH, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Blutooth Audio
Мрежа Ethernet
Безжична мрежа WI-FI Built in
Изводи за свързване 4 HDMI, 2 USB, Digital audio out, RF in, CI Slot, Anynet+
Енергиен клас A+
Консумация, W 118W
Размери с поставка (Ш, Д, В), cm 144.6 x 35.0 x 91.0
Цвят Сребрист
Гаранция 24 месеца

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !