За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Точка за достъп TPLink EAP265 HD MUMIMO AC1750, EAP265 HD_VZ

  • Тип: Access Point
  • Скорост Wireless: 1300Mbps
  • Тип Антена: Вградена
  • Интерфейс/Монтаж: Вътрешен Монтаж
  • производител: TP-Link
  • каталожен номер: 238104
ЦЕНА: 33960лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Точка за достъп TPLink EAP265 HD MUMIMO AC1750

 

Свържете още устройства в плътна среда
С производителност от корпоративен клас, EAP265 HD е проектиран да отговори на предизвикателната цел за увеличаване на капацитета до 3 пъти в гъста среда в сравнение със стандартния AC EAP без възможност за висока плътност. MU-MIMO и професионалните антени помагат да се осигури надежден WiFi на повече устройства едновременно, като се използва многопотребителско изживяване, както никога досега.

Премиум двулентови скорости с дълъг обхват
Поддържана 802.11ac технология Wave2, EAP265 HD осигурява усилени Wi-Fi скорости до 1750 Mbps за повече устройства в среда с висока плътност. Специализираните антени с висока мощност с Beamforming осигуряват дълъг обхват в обхвата 2,4 GHz и 5 GHz. Усъвършенстваните безжични технологии като Load Balance, Band Steering и Airtime Fairness оптимизират цялостната производителност на мрежата и подобряват ефективността.

Безпроблемен роуминг
802.11k / v роуминг технологията автоматично превключва клиентите към AP с оптимален сигнал с плавен преход при движение. Това позволява на чувствителни приложения като VoIP и видеоконференции да вървят непрекъснато.

Omada SDN - по-интелигентно решение в облак за бизнес мрежи
Платформата Omada Software Defined Networking (SDN) интегрира мрежови устройства, включително точки за достъп, комутатори и шлюзове, гарантирайки мощна бизнес мрежа с по-висока ефективност, по-висока сигурност и по-голяма надеждност.

Защитена мрежа за гости с Facebook Wi-Fi и SMS вход
Мрежата за гости предоставя повишен защитен достъп на гостите, които споделят вашата Wi-Fi мрежа, с портал за идентифициране, който помага да се поддържат само оторизирани гости да използват мрежата. Добавянето на удостоверяване с SMS и Facebook опростява още повече свърззването към мрежата.

Множество PoE опции за лесна инсталация
EAP265 HD поддържа както 802.3af PoE, така и Passive PoE захранване, може да бъде захранвано от PoE комутатор или чрез PoE адаптер. Добавянето на елегантен външен вид и опростен монтажен дизайн за лесно закрепване към стена или таван допълнително прави разгръщането лесно и гъвкаво.

Лесно управление с приложението Omada
Следвайте инструкциите за конфигуриране в безплатното приложение Omada, за да настроите за минути. Omada ви позволява да конфигурирате настройки, да наблюдавате състоянието на мрежата и да управлявате клиенти, всичко това от смарт телефон или таблет.

Характеристики:

Производител: TP-LINK
Гаранция: 36 месеца
Критерии за валидност на гаранцията: Гаранционна карта
Цвят: Бял
Приложение: За вътрешен монтаж, За бизнеса
Интерфейс: (2) 10/100/1000 Ethernet Ports
Тип на устройството: AP, Wall Mount Access Point, Ceiling Mount Access Point
Производителност: 2.4GHz: до 450Mpbs, 5GHz: до 1300Mbps, 5GHz
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !