За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Фитнес гривна Samsung SM-R370N Galaxy Fit, 0.95 AMOLED, 120mAh, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, черен, SM-R370NZKABGL

  • Тип: Гривна
  • Цвят: Черен
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 158896
  • EAN: 8801643736484
ЦЕНА: 22930лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Фитнес гривна Samsung SM-R370N Galaxy Fit, 0.95 AMOLED, 120mAh, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, черен

Лек и изпълнен с живот, за да поддържаш високи обороти

Открий всичко, което ти трябва, с един поглед. Освен че можеш мигновено да погледнеш фитнес статистиката, виждаш данните съвсем ясно благодарение на неговия Full Color Amoled дисплей. С едно бързо завъртане на китката всичко се вижда с висока разделителна способност.

Толкова лек, че изобщо няма да го усещаш

Създаден да те мотивира да си активен и в добра форма. Благодарение на издръжливите и ултралеки материали, от които е направен Galaxy Fit, тренировките ти няма да се утежнят, когато решиш да се изправиш пред предизвикателствата на новия ден.

Зареден така, че да издържи продължителните тренировки

Поддържай рутината си още по-дълго. С предостатъчно заряд, за да издържа напълно ежедневните ти тренировки, можеш да С предостатъчно заряд, за да издържа напълно ежедневните ти тренировки, можеш да тренираш с часове, докато постигнеш фитнес целите, които си определил. Освен това не се налага да се притесняваш за прекъсвания заради изтощена батерия, докато проследяваш дейността си.

Създаден издръжлив, за да е винаги в крак с теб

Постигни повече, като си поставяш по-високи фитнес цели. Galaxy Fit съответства на военните стандарти за издръжливост и е водоустойчив до 5 ATM. Можеш спокойно да тренираш навън, без да се тревожиш за прахта или дъжда.

Вслушва се в сърцето ти

Всичко започва от сърцето. Затова Galaxy Fit следи сърдечния ти ритъм дори когато ти не мислиш за него. Ще ти изпрати известие, за да ти обърне внимание, ако сърдечният ти ритъм надвиши предварително определената граница по време на почивка.

Нещо повече от фитнес тракер

Това не е обикновен фитнес тракер. Galaxy Fit те държи информиран, като ти дава възможност да отговориш незабавно на входящите съобщения с предварително зададени отговори. Той синхронизира настройките „Не безкпокойте” на телефона, за да предотврати прекъсванията, и дори предлага часовник в роуминг*, когато преминеш в друга часова зона.

Проследявай всяко движение с лекота

Galaxy Fit започва да проследява автоматично до шест дейности, за да можеш да се концентрираш изцяло върху постигането на желаната физическа форма. Можеш да избираш и персонализираш до десет предпочитани дейности от повече от 90 вида тренировки в мобилното приложение Samsung Health. Освен това можеш да регистрираш любимата си активност за още по-бърз старт.

Проследявай по-умно, спи по-добре

С автоматичното проследяване на съня Galaxy Fit анализира навиците ти за сън през четирите фази на съня и ти предоставя подробна разбивка, за да провериш как е минала почивката ти. Преглеждай полезната информация като например общото време на сън чрез приложението Samsung Health.

С грижа за твоето спокойствие

Свали нивата на стреса. Проверявай нивата си на стрес на Galaxy Fit, когато смяташ, че си прекалено стресиран и следвай насоките за упражнения за дишане, с които да понижиш стреса.

Характеристики

Партиден номер SM-R370NZKABGL
Модел Galaxy Fit
Номер на модела SM-R370N
Размер на екрана 0.95” AMOLED
Сензори Акселерометър, Gyro, HRM 
Капацитет на батерията 120mAh
Безжично зареждане Да
RAM памет 2 GB
Вградена памет 32 GB
Wi-Fi Да 
Bluetooth Да 
NFC Да 
Съвместимост с операционна система Android
Тегло (кг.) 0.023
Цвят Black
Гаранция 2 години


Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !