За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Цифрова видеокамера, Sony HDR-AS50, Черен + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh, Черен, HDRAS50B.CEN_CP-V3AB_PROMO

  • Размер на изображението: 1920 x 1080 Pixels /FullHD 1080p
  • Оптично увеличение: 1x
  • Дисплей: n/a
  • Цвят: Черен
  • Записва върху: Flash памет
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 133578
ЦЕНА: 38380лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Цифрова видеокамера, Sony HDR-AS50, Черен + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh, Черен

Цифрова видеокамера, Sony HDR-AS50, Черен + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh, Черен, HDRAS50B.CEN_CP-V3AB_PROMO

С новия интуитивен потребителски интерфейс избирането и смяната на функции са по-лесни. Менютата са леснодостъпни. Насладете се на безпроблемна настройка на фотоапарата и намерете идеалната настройка за снимане. Фотоапаратът може да се включва/изключва чрез смартфон с PlayMemories Mobile.

От най-каменистия маршрут до най-буйните вълни – искате да заснемате отчетливо, ясно видео, което да се хареса на аудиторията ви. SteadyShot нормализира трептенето, което изображението генерира към сензора. Това означава, че замъгляването при движение и нивата на шум се намаляват дори при слаба светлина.

Карате планински велосипед надолу по склон с убийствена скорост по здрач? Карате каяк по изгрев? Кадрите ви все пак ще изглеждат чудесно благодарение на чувствителността при слаба светлина с подобрена яснота на изображението и драстично намалена зърнистост, предоставени от сензора Sony Exmor R® CMOS.

Системата за обработка на изображения на Sony вярно пресъздава текстурите и детайлите, както се виждат с невъоръжено око, чрез особено високоскоростна обработка. Заедно с LSI (високомащабна интеграция) в предния край, която ускорява обработката, BIONZ X позволява по-естествени детайли, по-реалистични изображения, по-богати тонални преходи и по-ниски нива на шум, независимо дали правите снимки, или филми.

Снимайте епични широкоъгълни изгледи с обектива ZEISS® Tessar или изберете стандартни, но поразителни изгледи. Каквото и да изберете, винаги ще улавяте красиви кадри от най-сложните ски писти, планински пътеки, бушуващи бързеи или асфалтови пътеки.

Насладете се на нова гъвкавост, за да разнообразите вашето снимане за драматични ефекти и допълнително вълнение. Например вашият зрителен ъгъл може да бъде превключен между "Широк" 3 и "Тесен" в две нива. В допълнение можете безпроблемно да регулирате режима на мащабиране, което ви позволява да променяте мащабирането, докато снимате. 

Направете един чудесен филм дори по-добър с чудесен звук. Вграденият стереомикрофон ви позволява да записвате звуци от вашето пътуване в две стереописти с реален звук. Ясен звук с намален шум подобрява най-сложния филм, който може да създадете.

Заснемането на видео от снимки ви позволява лесно да възпроизвеждате филми от снимки с помощта на висококачествени 4K неподвижни изображения, заснети на определени времеви интервали. След това приложението Action Cam Movie Creator (вер. 5.1 за Windows, вер. 3.1 за Mac®) или приложението Action Cam (вер. 2.0)4 просто трансформира тези изображения във впечатляващ филм от снимки.

Вижте колко лесно работи приложението Highlight Movie Maker с разпознаване на лица за автоматично редактиране в камерата. Highlight Movie Maker също така поддържа по-широка гама от сцени – не само спортни действия, но и ежедневни ситуации и пътувания – избирайки автоматично точки за акцент от кадъра за създаване на филм с акценти, допълнен с фонова музика. Можете да споделите творбата си незабавно, използвайки смартфон.

Насладете се на усъвършенствани функции за заснемане за вълнуващи филми, които с гордост ще споделяте със семейство, приятели и фенове. Използвайте усъвършенствани ръчни настройки, като баланс на бялото и настройка за AE, и оптимизирайте яркостта и оттенъците според изображенията от други камери за по-лесно редактиране на филмите. Покажете своите умения и стил като режисьор и екшън звезда.

Споделяйте ски спускания, огромни вълни (и падания) в реално време. Предавайте поточно сцените, докато се случват, с висококачествена картина и звук.

Вижте всеки един детайл в динамичното действие с плавен забавен каданс благодарение на записа с висока кадрова честота от 120 fps в HD разделителна способност .

Уловете динамичното действие със снимане в сериен режим. Това ви позволява да заснемате максимум осем висококачествени кадъра от трик или преход, което я прави идеалната функция за тези, които обичат да се връщат и да анализират стила си. Настройките са 8 кад./сек./1 сек., 5 кад./сек./2 сек. и 2 кад./сек./5 сек.

Заснемете цяла екшън сцена в един кадър. Тази функция създава комбинирано изображение на обект в движение с променливи настройки за различни скорости на серийно снимане, които са: 8 кад./сек./1 секунда, 5 кад./сек./2 секунди и 2 кад./сек./5 секунди.

Използвайте до пет камери, за да получите вълнуващи кадри отдолу нагоре или отгоре надолу. Управлявайте ги с лекота с Live-View Remote (не се предоставя с HDRAS50) или със смартфон с приложението PlayMemories Mobile™.

Нека филмите ви изглеждат дори по-добре с Action Cam Movie Creator. Създавайте и редактирайте видеоклипове бързо и лесно благодарение на гама от функции, като заснемане на 4K видео от снимки и видео на забавен каданс. Можете също да завъртате видеоклиповете си по часовниковата стрелка или обратно на 90˚ с Movie Rotation или да използвате Multi View, за да комбинирате до четири сегмента с филмови кадри – заснети едновременно от различни камери – и да създадете композиция с разделен екран.

Не се притеснявайте, че ще пропуснете идеалния момент, с циклично записване. Цикличното снимане с презапис може да се избере с варианти на продължителността от 5, 20, 60, 120 минути или “неограничен”. Използвайте го, за да уловите решителния момент, без да се притеснявате, че капацитетът няма да е достатъчен.

Интуитивното мобилно приложение ви позволява "да се докажете" по всяко време и навсякъде – чрез лесно редактиране на видео с ефект на видео от снимки, забавен каданс/ускоряване и безжично прехвърляне на файлове.

Гмуркайте се с Action Cam до 60 m/197ft. с помощта на приложения корпус за под вода – не е необходимо да купувате допълнително оборудване. Оборудван с плосък панел, той ви позволява да управлявате лесно всички бутони на фотоапарата през корпуса. Нещо повече, той защитава този здрав компактен фотоапарат от удари, влага, ръжда, прах и пясък. Насладете се на безгрижни морски приключения и се впуснете в откриване при трудни условия.

Вграденото гнездо за статив ви позволява лесно да закрепите своята Action Cam на статив за непоклатими кадри. USB връзките вече са разположени в задната страна на камерата за по-лесно закрепване на аксесоари.

Слотът за карта с памет приема Memory Stick Micro™ (M2) и Micro SD/SDHC/SDXC карти с памет (клас 4 или по-висок). Изберете най-подходящата карта за нуждите ви при снимане и според съвместимостта с компютъра ви. (Картите с памет не са приложени.)

Тази Action Cam разполага с три сигнални лампи в предната, горната и задната част на камерата. Вече можете лесно да проверявате състоянието на запис от различни посоки, както и да чувате звука на полезното звуково напомняне.

 

 

Характеристики

 

Сензор, тип 1/2.3 type (7.77mm) back-illuminated "Exmor R" CMOS Sensor
Процесор, тип BIONZ X image processor
Ефективни пиксели /MP/, видео 11.1 MP
Ефективни пиксели /MP/, снимка 11.1 MP (16:9)
Оптично увеличение 1x
Цифрово увеличение 3x
Вградена памет, GB -
Фокусно разстояние, mm (35mm): f=18.4 mm (WIDE), f=21.8 mm (NARROW)
Максимално f/число F/2.8
Мин. разстояние на фокусиране, mm Approx.30cm
Стабилизатор на изображението SteadyShot electronic image stabilisation
Фокусиране, тип Auto
Диаметър на филтъра, mm -
Широкоъгълна приставка -
Разпознаване на лица -
Минимално осветление, lux 6 lux (1/30 Shutter Speed)
Компенсация на задното осветяване -
Разделителна способност, видео 1920x1080; Slow Motion: Up to 120 fps at 720p
Скорост при запис на видео, Mbps MP4 PS: Approx. 28Mbps/HQ: Approx.16Mbps/STD: Approx. 6Mbps/HS120(HS100): Approx.28Mbps, XAVC S 60p/30p/24p Approx. 50Mbps 50p/25p Approx. 50Mbps
Бърз старт -
Интелигентен автоматичен режим -
Запис на снимки Да
Разделителна способност, снимки Approx. 11.9 MP 16:9 (4608 x 2592)
Режим последователни снимки Да
Скорост на затвора, s 1/30 - 1/10,000 (30fps)
Дисплей, тип LCD display
Дисплей, inch n/a
Носител за запис Memory Stick Micro and MicroSD/SDHC/SDXC compatible
Файлови формати Video: MP4: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC S format: MPEG-4 AVC/H.264; Still images: DCF Ver.2.0 compatible, Exif Ver.2.3 compatible, MPF Baseline compatible; Audio: MP4/MPEG-4 AAC-LC 2ch
Аудио система Monoral Speaker
Вграден микрофон Built-in stereo Microphone
Аудио портове Mic jack
USB порт Multi/Micro USB Terminal
HDMI порт -
S-Video порт -
Компонентен порт -
Други портове Memory card slot
Гнездо за аксесоари -
Безжичен контролер за дистанционно управление -
Вградена видеолампа -
Вградена светкавица -
Easy Web Upload Wi-Fi
Батерия, тип NP-BX1 (3.6V (battery pack))
Живот на батерията n/a
Цвят Черен
Размери (Ш, Д, В), mm 24.2 x 47.0 x 83.0 (W x H x D)
Тегло, g 83 (including supplied battery)
Комплектация Rechargeable Battery Pack (NP-BX1), Micro USB Cable, Startup Guide, Underwater Housing (MPK-UWH1), Attachment Buckle
Други Water/Dust/Shock proof; Loop Recording, Motion Shot LE, Burst Shooting, Time-lapse capture, Live Streaming
Гаранция 24 месеца

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !